Cursus ADHD

Cursus ADHD


Er zijn niet veel onderwerpen op het gebied van gezondheid en opvoeding waarover zoveel ruis bestaat. Als je behoefte hebt aan een korte, zakelijke beschrijving van de belangrijkste dingen die je over ADHD moet weten, dan is deze korte online training een uitkomst. De e-learning 'ADHD' is deskundig opgezet, heeft een hoge informatiewaarde en brengt een helder onderscheid aan tussen feiten en verzinsels.


Beschikbaarheid: Op voorraad

35,-

Hier staan wij voor:


100 % garantie, niet tevreden geld terug

Met GRATIS e-book (PDF)

Direct beginnen

Icademy’s ‘Brein-leren’ = de beste online opleidingsmethodiek

GEEN bijkomende kosten

>75.000 tevreden klanten met >250.000 certificaten!

Cursusinformatie
Details

Psychologie achter ADHD voor (gast)ouders, jeugdzorg en Remedial Teacher.

De e-learning 'ADHD' legt uit wat ADHD is, welke kenmerken de stoornis heeft en vooral ook hoe je er het beste mee kunt omgaan. Nuchtere feiten en cijfers over de ontwikkeling van ADHD worden afgewisseld met praktische aanwijzingen voor het omgaan met kinderen met deze stoornis. De online training sluit af met actuele informatie over medicatie, hulp en advies.

Duur

De e-learning 'ADHD' duurt ongeveer 30 minuten. Wil je het maximale rendement uit je online training halen, gebruik dan de ondersteunende lesmaterialen. Hiermee heb je trainingsmateriaal voor circa 1,5 uur.

Doelgroep

Deze e-learning is bestemd voor iedereen die op een deskundige, eenvoudige, zakelijke en nuchtere manier geïnformeerd wil worden over een stoornis die wijd verspreid voorkomt en waarover helaas veel misverstanden bestaan. Daarbij is niet alleen te denken aan mensen die betrokken zijn verzorging, opvoeding en onderwijs, maar ook aan leidinggevenden binnen organisaties. Als je deze online training wilt inzetten binnen de opleiding die je volgt, dan werk je aan de volgende beroepscompetenties (op MBO-niveau): Beslissen en activiteiten initiëren, Aansturen, Begeleiden, Aandacht en begrip tonen, Samenwerken en overleggen, Relaties bouwen en netwerken, Overtuigen en beïnvloeden, Analyseren, Onderzoeken, Creëren en innoveren, Leren, Plannen en organiseren, Op de behoeften en verwachtingen van de 'klant' richten, Omgaan met verandering en aanpassen, Met druk en tegenslag omgaan.

Lesmaterialen

De cursus ' ADHD' bestaat uit:

  • VideoCollege (15 minuten)
  • E-Book
  • Samenvatting
  • Spelletjes
  • Tips voor ouders of opvoeders

Toetsing

De cursus ' ADHD' wordt afgesloten met een eindtoets. De eindtoets bestaat uit meerkeuzevragen.

Certificaat

Als je slaagt voor de eindtoets, ontvang je per e-mail een gewaarmerkt certificaat.