Basisoriëntatie zorg en welzijn

Basisoriëntatie zorg en welzijn

Deze leergang is uitermate geschikt voor mensen die willen uitzoeken of werken in de zorg iets is wat hen blijvend zal aanspreken, maar ook voor professionals op (para-)medisch gebied en studenten die hun kennis op een systematische manier willen verbreden, verdiepen of opfrissen. Aanbevolen instapniveau: MBO.
Als je deze online training wilt inzetten binnen de opleiding die je volgt, dan werk je aan de volgende beroepscompetenties (op MBO-niveau): Vakdeskundigheid toepassen, Leren, Materialen en middelen inzetten, Analyseren, Onderzoeken, Instructies en procedures opvolgen, Ethisch en integer handelen.

Beschikbaarheid: Op voorraad

625,-

Hier staan wij voor:


100 % garantie, niet tevreden geld terug

Met GRATIS e-book (PDF)

Direct beginnen

Icademy’s ‘Brein-leren’ = de beste online opleidingsmethodiek

GEEN bijkomende kosten

>75.000 tevreden klanten met >250.000 certificaten!

Cursusinformatie
Details

Basisoriëntatie zorg en welzijn

Het leertraject 'Basisoriëntatie zorg en welzijn' krijg je allereerst een grondige introductie in de medische terminologie, leer je de belangrijkste aspecten van medisch rekenen. Vervolgens leer je een overzicht te krijgen van de meest voorkomende aandoeningen en leer je hoe de diverse persoonlijkheidsstoornissen van elkaar worden onderscheiden. 

Duur

Het traject  'Basisoriëntatie zorg en welzijn' duurt ca. 42 uur. Wil je het maximale rendement uit je online training halen, maak dan gebruik van de ondersteunende lesmaterialen en leerinterventies. Hiermee heb je trainingsmateriaal voor circa 10 weken.

Lesmaterialen

De leergang 'Basisoriëntatie zorg en welzijn' omvat de e-learning modules:

  • Medische terminologie
  • Medisch rekenen
  • Pathologie
  • Persoonlijkheidsstoornissen

Tevens wordt aan de cursist de mogelijkheid geboden van meerdere contactmomenten waarin elementaire onderdelen van de leerinhoud worden behandeld.

Toetsing

De leergang 'Basisoriëntatie zorg en welzijn' wordt afgesloten met een eindtoets. De eindtoets bestaat uit meerkeuzevragen.

Certificaat

Als je slaagt voor de eindtoets, ontvang je per e-mail een gewaarmerkt certificaat.