5 Tools voor werken zonder stress

5 Tools voor werken zonder stress

Deze scholing is in principe geschikt voor iedereen die behoefte heeft aan concrete aanwijzingen om werkstress te verminderen. Advies vooropleiding: MBO. Als je deze cursus wilt inzetten binnen de opleiding die je volgt, dan werk je aan de volgende beroepscompetenties (op MBO-niveau): Beslissen en activiteiten initiëren, Begeleiden, Aandacht en begrip tonen, Samenwerken en overleggen, Ethisch en integer handelen, Overtuigen en beïnvloeden, Analyseren, Onderzoeken, Plannen en organiseren, Omgaan met verandering en aanpassen, Met druk en tegenslag omgaan.

Beschikbaarheid: Op voorraad

605,-

Hier staan wij voor:


100 % garantie, niet tevreden geld terug

Met GRATIS e-book (PDF)

Direct beginnen

Icademy’s ‘Brein-leren’ = de beste online opleidingsmethodiek

GEEN bijkomende kosten

>75.000 tevreden klanten met >250.000 certificaten!

Cursusinformatie
Details

5 Tools voor Werken zonder Stress

Met de '5 Tools voor Werken zonder Stress' krijg je voldoende instrumenten in handen om op een doeltreffende manier om te gaan met de voornaamste factoren die stress op de werkvloer veroorzaken. 

Duur

Het traject  '5 Tools voor Werken zonder Stress' duurt ca. 26 uur. Wil je het maximale rendement uit je online training halen, maak dan gebruik van de ondersteunende lesmaterialen en leerinterventies. Hiermee heb je trainingsmateriaal voor circa 6,5 weken.

Lesmaterialen

De leergang '5 Tools voor Werken zonder Stress' omvat de e-learning modules: 

  • Anders denken met RET
  • Burnout voorkomen
  • Faalangst
  • Nee zeggen
  • Persoonlijke effectiviteit

Tevens wordt aan de cursist de mogelijkheid geboden van meerdere contactmomenten waarin elementaire onderdelen van de leerinhoud worden behandeld.

Toetsing

De leergang '5 Tools voor Werken zonder Stress' wordt afgesloten met een eindtoets. De eindtoets bestaat uit meerkeuzevragen.

Certificaat

Als je slaagt voor de eindtoets, ontvang je per e-mail een gewaarmerkt certificaat.