Zelfstandig online zaken doen

Zelfstandig online zaken doen

Deze online opleiding maakt je vertrouwd met alles wat je nodig hebt om zelfstandig online zaken te doen.

Naast een serie doelgerichte online (video) lessen door zeer ervaren ondernemers met aangetoonde inhoudelijke deskundigheid en ervaring dit te doceren, bevat deze cursus een uitgebalanceerd coachingstraject. Uiteraard bepaal je zelf in hoeverre je wilt deelnemen aan de coachingssessies.


De tussentijdse toetsingen en de eindtoets hebben betrekking op de onderdelen van de opleiding die je verplicht moet volgen om na succesvolle afronding te kunnen zeggen dat je alles in huis hebt voor het succesvol runnen van een online business en/of effectiever te zijn in je (toekomstige) werk bij een e-tailer.

Heb je al wel een globaal idee over succesvol zaken doen via het internet? Ken je al wel wat losse tips en tricks om in de buurt van het succes te komen, maar mis je nog een totaaloverzicht en een geïntegreerde benadering van de vereiste verkooptechnieken in dit specifieke veld? Dan ga je veel plezier beleven en kennis opdoen bij en vooral ook na het volgen van de opleiding 'Zelfstandig online zaken doen'. Betrokken docenten hanteren door henzelf ontwikkelde methoden en beproefde modellen.NB! Als je eerder een soortgelijke opleiding hebt gevolgd, dan bevelen we je toch aan ook deze opleiding te doen, omdat hierin de allernieuwste inzichten voor online zaken doen zijn verwerkt.

Beschikbaarheid: Op voorraad

1.000,-

Hier staan wij voor:


100 % garantie, niet tevreden geld terug

Met GRATIS e-book (PDF)

Direct beginnen

Icademy’s ‘Brein-leren’ = de beste online opleidingsmethodiek

GEEN bijkomende kosten

>75.000 tevreden klanten met >250.000 certificaten!

Cursusinformatie
Details

In deze online opleiding leer je:

  • hoe je zelfstandig een internet business opzet,
  • hoe jouw mindset en mentaliteit kunnen bijdragen aan succes,
  • hoe je op een professionele manier met belemmeringen en obstakels omgaat.

De opleiding bestaat uit een 8-weekse videocursus die je geheel zelfstandig kunt volgen. Daarnaast kun je elke week meedoen aan een coaching-sessie. De coaching wordt verzorgd door ervaren experts die zelf succes hebben geboekt met hun methoden en technieken op het gebied van online zaken doen.

Als deelnemer krijg je ook toegang tot een online community waar je 24/7 terecht kunt voor al jouw vragen. Binnen deze community worden tips & trics uitgewisseld tussen deelnemers en experts. 

De training 'Zelfstandig online zaken doen' heeft een doorlooptijd van ongeveer 50 uren. Wil je het maximale rendement uit je online training halen, gebruik dan alle ondersteunende leermaterialen en -producten. Hiermee heb je trainingsmateriaal voor circa 8 weken. Afhankelijk van je eigen leertempo bedraagt de totale studiebelasting tussen de 80 en 100 uren.

De training is als volgt opgezet:

Week 1: Omgaan met obstakels en hoe je erin slaagt de aanpak van jouw business op een flexibele manier vol te houden.

Week 2: Leren hoe je het businessmodel van zelfstandig online zakendoen via gerenommeerde verkoopplatforms vorm geeft, en welke impact de groei van online verkoop heeft.

Week 3: Vinden van de juiste producten om te verkopen.

Week 4: Inkopen van jouw producten.

Week 5: Aanbieden van jouw producten met een betrouwbare inschatting van de conversie die je kunt verwachten.

Week 6: Genereren van zoveel mogelijk conversie met jouw product en marketing.

Week 7: Opschalen van jouw business met behulp van procesautomatisering.

Week 8: Praktische aanwijzingen voor reizen, het vinden van een gezonde work-life balans, netwerken en het optimaliseren van je leven buiten het zaken doen.