Vastgoed professional

Vastgoed professional

De opleiding ‘Vastgoed professional’ bevat up-to-date informatie over de diverse facetten van de vastgoedsector, zoals de aankoop, wet- en regelgeving en rendementsberekeningen en heeft als focus de beleggingsmarkt van het vastgoed. Via een vijftalmodules leer je alles wat je weten moet om voor een plek als professional in de vastgoedhandel.


De opleiding 'Vastgoed professional’ is gebaseerd op de deskundigheid en ervaring die in een professionele vastgoedonderneming is opgedaan.


Het geheel is praktisch opgezet maar geeft ook een actueel inzicht in de theorievorming rond de voornaamste onderwerpen en bestaat uit een overzichtelijk gestructureerde serie videocolleges in vijf modules.


Na elke module wordt je een tussentoets aangeboden, die je succesvol moet afronden om verder te kunnen gaan. De toetsing die volgt op de laatste module geldt tevens als eindtoets, die je recht geeft op een certificaat.


De hele opleiding is erop gericht dat je na afronding direct zelfstandig aan de slag kunt in de wereld van het vastgoed.

Beschikbaarheid: Op voorraad

1.000,-

Hier staan wij voor:


100 % garantie, niet tevreden geld terug

Met GRATIS e-book (PDF)

Direct beginnen

Icademy’s ‘Brein-leren’ = de beste online opleidingsmethodiek

GEEN bijkomende kosten

>75.000 tevreden klanten met >250.000 certificaten!

Cursusinformatie
Details

De online opleiding 'Vastgoed professional' biedt initiële begeleiding om met een duidelijk plan te beginnen aan de bouw van je eigen vastgoedportefeuille. In vijf modules leer je alles wat je weten moet om meteen goed voor de dag te komen in de vastgoedhandel. Aan de opleiding ‘Vastgoed professional' ligt deskundigheid en praktijkervaring die in een professioneel real estate bedrijf is opgedaan ten grondslag.

Deze opleiding is ontworpen voor (beginnende) ondernemers, aannemers, makelaars en andere professionals die naast hun huidige baan fundamentele kennis willen verwerven over het aankopen, financieren, renoveren, verhuren en beheren van onroerend goed.

Allereerst leer je de verschillende inkomstenbronnen en strategieën kennen die toegepast worden in het vastgoed. Vervolgens ga je inzicht ontwikkelen in de trends, de kansen en de wet- en regelgeving van de vastgoedmarkt. Natuurlijk komt ook het analyseren en aankopen van vastgoed aan bod. Ook leer je manier hoe je vastgoed kunt waarderen. Ten slotte krijg je aanwijzingen voor de opbouw van een team vastgoedspecialisten

De opleiding 'Vastgoed professional' is praktisch opgezet en bestaat uit een overzichtelijk gestructureerde serie videocolleges in vijf modules. Na elke module wordt je een tussentoets aangeboden, die je succesvol moet afronden om verder te kunnen gaan. De toetsing die volgt op de laatste module geldt tevens als eindtoets, die je recht geeft op een certificaat

Naast het inhoudelijke aanbod omvat de leergang een wekelijks terugkerend online contactmoment en een live event.

De leergang 'Vastgoed professional' biedt bovendien de mogelijkheid tot netwerken en uitwisseling van ideeën binnen Huddle, een community van medecursisten.

De studiebelasting bedraagt 40-45 uur voor deelnemers voor wie over een hbo-denk- en werkniveau beschikken.

De opbouw in modules is als volgt:

  • De basis elementen van het vastgoed.
  • Vastgoed kennis.
  • Analyseren van vastgoed.
  • Het aankopen van vastgoed.
  • Het verzamelen van vastgoed specialisten.

Deze opleiding kan als basis dienen voor diverse specialisaties in het vak, zoals 'Deal finding', 'Financieren', 'Beleggen/investeren', 'Verhuren van vastgoed', 'Verbouwen en renoveren van vastgoed'.