Cursus Wijnlanden - een introductie

Cursus Wijnlanden - een introductie


Elke fles wijn heeft een verhaal. Als liefhebber maar ook als betrokken verkoopmedewerker in de wijnhandel heb je er alle belang bij het eigen verhaal van een fles wijn te kunnen plaatsen. Waar komt het edele vocht vandaan? Hoe is het gemaakt? Hoe ziet het land eruit waar de druiven groeiden? Als je een functie hebt in de slijterij zul je na het doen van deze online training met des te meer zelfvertrouwen en deskundigheid je klanten van advies kunnen dienen!


Beschikbaarheid: Op voorraad

85,-

Hier staan wij voor:


100 % garantie, niet tevreden geld terug

Met GRATIS e-book (PDF)

Direct beginnen

Icademy’s ‘Brein-leren’ = de beste online opleidingsmethodiek

GEEN bijkomende kosten

>75.000 tevreden klanten met >250.000 certificaten!

Cursusinformatie
Details

Vergroot de verkoopvaardigheden en klantvriendelijkheid van winkelpersoneel in retail door productkennis.

De e-learning 'Wijnlanden - een introductie' is een grote en compleet uitgevoerde inleiding in de wereldwijde herkomst van de belangrijkste wijnen. Na een uitgebreide uitleg over het produceren van de diverse wijnsoorten, komen natuurlijk eerst de belangrijkste wijngebieden en wijnsoorten uit Frankrijk aan de orde. Je zult ontdekken dat naast Spanje, Italië en Portugal in Europa nog meer interessante wijnlanden bestaan! Het tweede hoofddeel is gewijd aan wijn afkomstig van buiten Europa. Wat dacht je bijvoorbeeld van de wijnculturen van Australië, Nieuw-Zeeland, Chili, Zuid-Afrika en de USA? Deze online training is rijk geïllustreerd en zo opgezet dat je telkens opnieuw kunt beslissen met welk onderdeel je verder wilt gaan.

Duur

De e-learning 'Wijnlanden - een introductie' duurt ruim 3 uur. Wil je het maximale rendement uit je online training halen, gebruik dan de ondersteunende lesmaterialen. Daarmee heb je studiemateriaal voor circa 2,5 week studietijd.

Doelgroep

Deze e-learning is geschikt voor iedereen die persoonlijk dan wel beroepsmatig geïnteresseerd is in wijn en wijnculturen. Als je deze online training wilt inzetten binnen de opleiding die je volgt, dan werk je aan de volgende beroepscompetenties (op MBO-niveau): Vakdeskundigheid toepassen, Op de behoeften en verwachtingen van de 'klant' richten, Kwaliteit leveren.

Lesmaterialen

De cursus ' Wijnlanden - een introductie' bestaat uit:

  • VideoCollege (186 minuten)
  • E-Book
  • Terminologielijst Franse wijnen
  • Terminologielijst Italiaanse wijnen
  • Terminologielijst Spaanse wijnen
  • Terminologielijst Portugese wijnen

Toetsing

De cursus ' Wijnlanden - een introductie' wordt afgesloten met een eindtoets. De eindtoets bestaat uit meerkeuzevragen.

Certificaat

Als je slaagt voor de eindtoets, ontvang je per e-mail een gewaarmerkt certificaat.