Cursus Verkoopstyling van je huis

Cursus Verkoopstyling van je huis


Je hebt besloten je huis te verkopen. Het lijkt een simpele klus: het mooie, sfeervolle of het kleine maar fijne huis waarin jij al jaren met zoveel plezier hebt gewoond..., - dat is toch zo verkocht? Helaas. In tijden van crisis en bij een groot aanbod worden kopers hoe langer hoe kieskeuriger. Daardoor ben jij als verkoper al gauw in het nadeel. Bedenk daarom goed dat een beetje opruimen, een kopje koffie zetten en een keer goed stofzuigen echt niet meer voldoende is om een potentiële koper over de streep te trekken.


Beschikbaarheid: Op voorraad

35,-

Hier staan wij voor:


100 % garantie, niet tevreden geld terug

Met GRATIS e-book (PDF)

Direct beginnen

Icademy’s ‘Brein-leren’ = de beste online opleidingsmethodiek

GEEN bijkomende kosten

>75.000 tevreden klanten met >250.000 certificaten!

Cursusinformatie
Details

Verkoopvaardigheden voor makelaar en privépersoon bij verkoop van huizen..

De e-learning 'Verkoopstyling van je huis' staat bol van aanwijzingen en tips voor het beter verkoopbaar maken van je huis. In deze online training proberen we eerst met de ogen van een potentiële koper naar jouw vertrouwde woonplek te kijken. We behandelen algemene aanwijzingen en lopen vervolgens alle vertrekken van het huis door. Bijzondere aandacht besteden we aan zaken die je normaal gesproken zomaar over het hoofd ziet. Ze hebben bijna allemaal te maken met die eerste indruk waarvan jij natuurlijk wilt dat die goed zal zijn.... De e-learning is heel praktisch van opzet en behandelt echt de hoofdzaken. Na afloop ben je in staat om je huis en de omgeving ervan op een meer effectieve en zelfverzekerde manier te presenteren aan iedereen die zich potentiële koper aandient Moet je eens kijken wat een paar uurtjes kritisch en gestructureerd nadenken over je eigen huis voor winst oplevert!

Duur

De e-learning 'Verkoopstyling van je huis' duurt ongeveer 40 minuten. Wil je het maximale rendement uit je online training halen, gebruik dan de ondersteunende lesmaterialen. Hiermee heb je trainingsmateriaal voor circa 4 uur.

Doelgroep

Deze e-learning is vooral bestemd voor mensen die graag vaart willen maken met de verkoop van hun huis. Als je deze online training wilt inzetten binnen de opleiding die je volgt, dan werk je aan de volgende beroepscompetenties (op MBO-niveau): Beslissen en activiteiten initiëren, Overtuigen en beïnvloeden, Presenteren, Materialen en middelen inzetten, Plannen en organiseren, Op de behoeften en verwachtingen van de 'klant' richten, Ondernemend en commercieel handelen.

Lesmaterialen

De cursus ' Verkoopstyling van je huis' bestaat uit:

  • VideoCollege (24 minuten)
  • E-Book
  • Samenvatting
  • Aanbevolen aanpak
  • Checklist binnenshuis
  • Checklist buitenshuis
  • Checklist berging en tuin

Toetsing

De cursus ' Verkoopstyling van je huis' wordt afgesloten met een eindtoets. De eindtoets bestaat uit meerkeuzevragen.

Certificaat

Als je slaagt voor de eindtoets, ontvang je per e-mail een gewaarmerkt certificaat.