Cursus Mindfulness - introductiecursus

Cursus Mindfulness - introductiecursus


Beleef je je leven en de dingen die je doet soms ook als een automatisme? Word je ook opgejaagd door alle dingen die moeten, en dan liefst ook nog binnen de tijd die ervoor staat? Merk je dat daardoor je concentratie, je aandacht voor jezelf, voor anderen en voor de wereld om je heen verslapt? Dan kan Mindfulness een plezierige oplossing zijn. Er wordt veel over geschreven en het aanbod aan cursussen is gigantisch. Als jij kiest voor snel geïnformeerd worden en je houdt niet van wazige, zweverige toestanden, dan is deze compacte en praktische online cursus waar je naar op zoek bent.


Beschikbaarheid: Op voorraad

25,-

Hier staan wij voor:


100 % garantie, niet tevreden geld terug

Met GRATIS e-book (PDF)

Direct beginnen

Icademy’s ‘Brein-leren’ = de beste online opleidingsmethodiek

GEEN bijkomende kosten

>75.000 tevreden klanten met >250.000 certificaten!

Cursusinformatie
Details

Introductiecursus over bewuster en aandachtiger in het leven staan

De e-learning 'Mindfulness - introductiecursus' geeft eerst een kernachtige uitleg over de achtergrond van Mindfulness. Daarna wordt praktisch ingegaan op de voornaamste elementen van Mindfulness als methode om bewuster en aandachtiger in het leven te staan: de gerichtheid op het bewustzijn, de aanwezigheid in het nu, meditatie en de toepassingsmogelijkheden in het bedrijfsleven en het onderwijs. Vervolgens wordt ingegaan op de vele voordelen van Mindfulness, onder andere als hulp bij depressieve klachten en verslaving. Een belangrijk onderdeel gaat over de manier waarop Mindfulness in de praktijk werkt, aan de hand van levensechte voorbeeldsituaties.

Duur

De e-learning 'Mindfulness - introductiecursus' duurt ongeveer 35 minuten. Wil je het maximale rendement uit je online training halen, gebruik dan de ondersteunende lesmaterialen. Hiermee heb je trainingsmateriaal voor circa 2 weken.

Doelgroep

Deze e-learning is geschikt voor iedereen die op een nuchtere en praktische manier geïnformeerd wil worden over een succesvolle benadering van jezelf en je omgeving. Als je deze online training wilt inzetten binnen de opleiding die je volgt, dan werk je aan de volgende beroepscompetenties (op MBO-niveau): Creëren en innoveren, Leren, Omgaan met verandering en aanpassen, Met druk en tegenslag omgaan.

Lesmaterialen

De cursus ' Mindfulness - introductiecursus' bestaat uit:

  • VideoCollege (21 minuten)
  • E-Book
  • Tools voor Persoonlijk Ontwikkelingsplan (POP)
  • Oefenopdrachten
  • Praktijkopdrachten
  • Samenvatting
  • Tips voor een mindfuller leven

Toetsing

De cursus ' Mindfulness - introductiecursus' wordt afgesloten met een eindtoets. De eindtoets bestaat uit meerkeuzevragen.

Certificaat

Als je slaagt voor de eindtoets, ontvang je per e-mail een gewaarmerkt certificaat.