Cursus Kunst van kitsch onderscheiden

Cursus Kunst van kitsch onderscheiden


Kunst of kitsch - iedereen heeft wel een vaag idee over het verschil daartussen. Maar hoe het precies zit, dat is een ander verhaal. Wat zijn de kenmerken aan de hand waarvan je zelf kunt bepalen of je met kunst of met kitsch te maken hebt? Wat maakt het verschil tussen 'echt echt' en 'onecht echt'? Als je op zoek bent naar een heldere uitleg, dan is deze cursus een aanrader!


Beschikbaarheid: Op voorraad

25,-

Hier staan wij voor:


100 % garantie, niet tevreden geld terug

Met GRATIS e-book (PDF)

Direct beginnen

Icademy’s ‘Brein-leren’ = de beste online opleidingsmethodiek

GEEN bijkomende kosten

>75.000 tevreden klanten met >250.000 certificaten!

Cursusinformatie
Details

Handig voor inkopen op brocante markten, leuk voor thuis, goed voor in de winkel.

De e-learning 'Kunst van kitsch onderscheiden' maakt je in korte tijd vertrouwd met de verschillende aspecten waarmee je kunt uitmaken wat nu echt kunst en wat kitsch is. We geven aandacht aan zaken als materiaalkeuze, vorm en functie, versiering en de manier waarop een beroep wordt gedaan op de menselijke emotie. Deze compacte online training wordt afgewisseld met duidelijke en aansprekende voorbeelden.

Duur

De e-learning 'Kunst van kitsch onderscheiden' duurt ongeveer 25 minuten. Wil je het maximale rendement uit je online training halen, gebruik dan de ondersteunende lesmaterialen. Hiermee heb je trainingsmateriaal voor circa 4 uur.

Doelgroep

Deze e-learning is geschikt voor iedereen die nieuwsgierig is naar kunst en zich soms onzeker voelt bij het idee dat een kunstwerk misschien niet zoveel voorstelt. Verder is die voor iedereen die zijn of haar gevoel voor werkelijke kwaliteit wil verbeteren.

Lesmaterialen

De cursus ' Kunst van kitsch onderscheiden' bestaat uit:

  • VideoCollege (11 minuten)
  • E-Book
  • Voorbeeldkaart

Toetsing

De cursus ' Kunst van kitsch onderscheiden' wordt afgesloten met een eindtoets. De eindtoets bestaat uit meerkeuzevragen.

Certificaat

Als je slaagt voor de eindtoets, ontvang je per e-mail een gewaarmerkt certificaat.