Cursus Kleur om je lijf

Cursus Kleur om je lijf


Eigenlijk wist je het al wel: de kleur van je kleren is beslissend voor hoe jij er uitziet! Maar - net als de meeste mensen - heb je nog nooit de moeite genomen om uit te zoeken hoe 'Kleur om je lijf' precies werkt. In deze e-learning, bestemd voor vrouwen die belang hebben bij informatie zonder overbodige franje, krijg je deskundige uitleg over de betekenis van kleur in verband met de kenmerken van je eigen lichaam.


Beschikbaarheid: Op voorraad

45,-

Hier staan wij voor:


100 % garantie, niet tevreden geld terug

Met GRATIS e-book (PDF)

Direct beginnen

Icademy’s ‘Brein-leren’ = de beste online opleidingsmethodiek

GEEN bijkomende kosten

>75.000 tevreden klanten met >250.000 certificaten!

Cursusinformatie
Details

Hoe je de 'looks' van je eigen presentatie verbetert

De e-learning 'Kleur om je lijf' behandelt twee onderwerpen: de beste kleurkeuze voor wat je aanhebt en aanwijzingen voor welke soort kleren het beste passen bij jouw huid en lijf. Als toegift laten we je de voornaamste dingen zien die te maken hebben met een smaakvolle en overtuigende keuze van kleding die je op het werk wilt dragen. Deze online training helpt je om er beter uit te zien en meer zelfvertrouwen te krijgen.

Duur

De e-learning 'Kleur om je lijf' duurt ongeveer 60 minuten. Wil je het maximale rendement uit je online training halen, gebruik dan de ondersteunende lesmaterialen. Hiermee heb je trainingsmateriaal voor circa 2,5 uur.

Doelgroep

Deze e-learning is geschikt voor vrouwen die op zoek zijn naar zinvolle informatie en goede ideeën over passende kleuren voor hun kleding en outfit. Als je deze online training wilt inzetten binnen de opleiding die je volgt, dan werk je aan de volgende beroepscompetenties (op MBO-niveau): Relaties bouwen en netwerken, Overtuigen en beïnvloeden, Presenteren, Materialen en middelen inzetten, Creëren en innoveren, Bedrijfsmatig handelen.

Lesmaterialen

De cursus ' Kleur om je lijf' bestaat uit:

  • VideoCollege (60 minuten)
  • E-Book
  • Samenvatting
  • Checklist kleurtypen
  • Checklist lichaamstypen

Toetsing

De cursus ' Kleur om je lijf' wordt afgesloten met een eindtoets. De eindtoets bestaat uit meerkeuzevragen.

Certificaat

Als je slaagt voor de eindtoets, ontvang je per e-mail een gewaarmerkt certificaat.