Cursus Homeopathie

Cursus Homeopathie


Homeopathie omvat meer dan die paar middeltjes die bij de drogist verkrijgbaar zijn, het is een manier van leven, met een duidelijke visie op gezondheid en ziekte. In onze zwaar gemedicaliseerde samenleving bieden de denkbeelden van de homeopathie wellicht een gezond tegenwicht of tenminste een alternatief. Als je de homeopathie wilt leren kennen vanuit een nuchtere, praktische en samenhangende beschrijving, dan is deze zorgvuldig uitgewerkte e-learning iets voor jou.


Beschikbaarheid: Op voorraad

85,-

Hier staan wij voor:


100 % garantie, niet tevreden geld terug

Met GRATIS e-book (PDF)

Direct beginnen

Icademy’s ‘Brein-leren’ = de beste online opleidingsmethodiek

GEEN bijkomende kosten

>75.000 tevreden klanten met >250.000 certificaten!

Cursusinformatie
Details

Totaaloverzicht van de achtergronden en productkennis met het oog op gezond leven

De e-learning 'Homeopathie' bestaat uit drie hoofdstukken. In het eerste deel worden de basisprincipes, de noodzakelijke historische bijzonderheden, bereidingswijzen en toedieningsvormen in het kort gepresenteerd. Het tweede hoofdstuk bespreekt eerst de 38 voornaamste werkzame stoffen binnen de homeopathie en gaat nader in op de betekenis van de zogeheten constitutietypen. Het derde onderdeel is geheel gewijd aan zelfmedicatie met behulp van homeopathische middelen. In het voorbijgaan krijg je in deze online training ook heel veel fytotherapeutische informatie mee. Elk van de drie modules wordt afgesloten met een afzonderlijke toets.

Duur

De e-learning 'Homeopathie' duurt ongeveer 100 minuten. Wil je het maximale rendement uit je online training halen, gebruik dan de ondersteunende lesmaterialen. Hiermee heb je trainingsmateriaal voor circa 2,5 week.

Doelgroep

Deze e-learning is bestemd voor mensen die zich grondig en deskundig willen laten informeren over een onderwerp waarover veel onzin wordt verteld. Als je deze online training wilt inzetten binnen de opleiding die je volgt, dan werk je aan de volgende beroepscompetenties (op MBO-niveau): Materialen en middelen inzetten, Analyseren, Op de behoeften en verwachtingen van de 'klant' richten.

Lesmaterialen

De cursus ' Homeopathie' bestaat uit:

  • VideoCollege (70 minuten)
  • E-books
  • Begrippenlijst homeopathie
  • Begrippenlijst fytotherapie
  • Overzicht werkzame stoffen
  • Samenvattingen

Toetsing

De cursus ' Homeopathie' wordt afgesloten met een eindtoets. De eindtoets bestaat uit meerkeuzevragen.

Certificaat

Als je slaagt voor de eindtoets, ontvang je per e-mail een gewaarmerkt certificaat.