Cursus Buitenspel

Cursus Buitenspel


Jij begrijpt de buitenspelregel eigenlijk niet? Of erger jij je aan het onterecht affluiten voor buitenspel? In deze online mini-training 'Buitenspel' leer je de officiële buitenspelregels. Best mogelijk dat de scheidsrechter het toch vaak wel bij het rechte eind heeft? Of niet. In ieder geval ben je na het volgen van deze e-learning een echte buitenspelexpert! Als bewijs hiervan ontvang je na succesvolle afronding van de bijbehorende toets een uniek certificaat.
Wil je nog meer leren over alle voetbalspelregels, schrijf je dan in voor de complete e-learning 'Voetbal - de spelregels'.


Beschikbaarheid: Op voorraad

25,-

Hier staan wij voor:


100 % garantie, niet tevreden geld terug

Met GRATIS e-book (PDF)

Direct beginnen

Icademy’s ‘Brein-leren’ = de beste online opleidingsmethodiek

GEEN bijkomende kosten

>75.000 tevreden klanten met >250.000 certificaten!

Cursusinformatie
Details

De buitenspelregel van de sport voetbal uitgelegd voor ouders, coaches en trainers.

De e-learning 'Buitenspel' legt je in het kort uit wat precies wel en wat niet verstaan moet worden onder de 'buitenspelpositie'. Ook wordt exact aangegeven onder welke voorwaarden er wel en niet voor buitenspel mag worden afgefloten. We eindigen met een praktijkvoorbeeld. Deze online training werd destijds ontwikkeld in de aanloop naar het EK Voetbal 2012 maar is nog steeds actueel!

Duur

De e-learning 'Buitenspel' duurt ongeveer een kwartier.

Doelgroep

Deze e-learning is bestemd voor iedereen die eigenlijk niet wil toegeven dat hij of zij de buitenspelregel nog niet snapt en er dus graag alles van wil weten. En verder voor iedereen die zich deskundig wil voorbereiden op de eeuwige discussie over één van de lastigste regels van het voetbal.

Lesmaterialen

De cursus ' Buitenspel' bestaat uit:

  • VideoCollege (8 minuten)
  • E-Book

Toetsing

De cursus ' Buitenspel' wordt afgesloten met een eindtoets. De eindtoets bestaat uit meerkeuzevragen.

Certificaat

Als je slaagt voor de eindtoets, ontvang je per e-mail een gewaarmerkt certificaat.