Cursus Alles over geheimen

Cursus Alles over geheimen


Ieder mens heeft er belang bij om bepaalde stukjes van zijn of haar leven voor zichzelf te houden. Geheimen horen gewoon bij ons bestaan en ze hebben verschillende functies, waarvan de voornaamste is dat ze het leven helpen leefbaar te houden. Maar juist omdat het om 'geheimen' gaat, voelen veel mensen zich onzeker over de vraag hoe je ermee moet (en kunt) omgaan. Een goed idee om alles over geheimen te weten te komen in de vorm van een serieuze online training.


Beschikbaarheid: Op voorraad

35,-

Hier staan wij voor:


100 % garantie, niet tevreden geld terug

Met GRATIS e-book (PDF)

Direct beginnen

Icademy’s ‘Brein-leren’ = de beste online opleidingsmethodiek

GEEN bijkomende kosten

>75.000 tevreden klanten met >250.000 certificaten!

Cursusinformatie
Details

Signalen herkennen en omgaan met discrete zaken

De e-learning 'Alles over geheimen' zet eerst de mogelijke redenen op een rij die mensen kunnen hebben om één of meer stukjes van hun leven verborgen te houden voor anderen. Daarbij wordt extra aandacht besteed aan de sociale functie daarvan. Een tweede hoofdstuk gaat over het belang van het bewaren van het geheim maar geeft ook aan wanneer het juist handig kan zijn om een geheim prijs te geven. Vervolgens wordt aandacht gegeven aan de nuttige kanten van het doorvertellen van geheime informatie. Ten slotte krijg je bruikbare aanwijzingen om te ontdekken wanneer jouw gesprekspartner iets verborgen houdt.

Duur

De e-learning 'Alles over geheimen' duurt circa 25 minuten. Wil je het maximale rendement uit je online training halen, gebruik dan de ondersteunende lesmaterialen. Hiermee heb je trainingsmateriaal voor circa 1 week.

Doelgroep

Deze e-learning is geschikt voor iedereen die op een bewuste manier wil omgaan met zijn of haar eigen geheimen en met die van anderen.

Lesmaterialen

De cursus ' Alles over geheimen' bestaat uit:

  • VideoCollege (14 minuten)
  • E-Book
  • Samenvatting
  • Hulpformulier geheim bewaren

Toetsing

De cursus ' Alles over geheimen' wordt afgesloten met een eindtoets. De eindtoets bestaat uit meerkeuzevragen.

Certificaat

Als je slaagt voor de eindtoets, ontvang je per e-mail een gewaarmerkt certificaat.