Voordeelpakket Stressvrij werken

Voordeelpakket Stressvrij werken


De meeste mensen zijn wel in staat bij zichzelf op tijd te merken dat het stressniveau hoog en misschien wel te hoog is. Maar lang niet iedereen is in staat om op zo'n moment de juiste maatregelen te nemen. Nog minder mensen hebben van zichzelf het vermogen om situaties van teveel stress simpelweg een stapje voor te zijn. Met het cursuspakket 'Stress-vrij werken' kom je een heel eind op weg om te werken aan verbetering van je vaardigheden om slimmer met het dilemma tussen 'gezonde spanning' en 'ongezonde stress' om te gaan.


Beschikbaarheid: Op voorraad

97,-

Hier staan wij voor:


100 % garantie, niet tevreden geld terug

Met GRATIS e-book (PDF)

Direct beginnen

Icademy’s ‘Brein-leren’ = de beste online opleidingsmethodiek

GEEN bijkomende kosten

>75.000 tevreden klanten met >250.000 certificaten!

Cursusinformatie
Details

Met de compacte cursussen 'Nee zeggen', 'Burn-out voorkomen' en 'Faalangst' en met de uitgebreide training 'Anders denken met RET' heb je zeer bruikbare instrumenten in handen om zowel praktisch als 'tussen je oren' bewuster met de stress rond je werk om te gaan. De voorbeelden die in de onderdelen van het cursuspakket 'Stressvrij werken' worden besproken zijn uit het leven gegrepen en voor iedereen herkenbaar. Heb je er behoefte aan eens kritisch te kijken naar de stressfactoren in je eigen gedragspatroon op de werkvloer, dan ga je veel plezier beleven aan dit pakket.

Doelgroep

Dit pakket is zeer geschikt voor mensen die hun werk met plezier en inzet doen en die dat ook graag willen blijven doen. Ongezonde stress is juist vaak een valkuil voor dat type mensen. Hier vind je het instrumentarium om bij die valkuil uit de buurt te blijven.

Certificaten

Voor elke succesvol afgeronde cursus uit dit pakket ontvangt u per e-mail een gewaarmerkt certificaat.

Pakketinhoud

Cursustitels

Dit pakket omvat de volgende titels:

  • Anders denken met RET
  • Burn-out voorkomen
  • Faalangst
  • Nee zeggen