Cursus Werken met subgrootboeken

Cursus Werken met subgrootboeken


Ben je al aardig thuis in de wereld van de financiële administratie, maar wil je je kennis verfijnen, dan kan deze cursus een goede aanvulling vormen. Subgrootboeken bieden je een methode om heel snel de stand van zaken wat betreft debiteuren, crediteuren en de voorraad in beeld te brengen. Deze online training kan heel goed afzonderlijk gedaan worden, maar sluit ook nauw aan bij de meer uitgebreide cursus 'Werken met een grootboek'.


Beschikbaarheid: Op voorraad

35,-

Hier staan wij voor:


100 % garantie, niet tevreden geld terug

Met GRATIS e-book (PDF)

Direct beginnen

Icademy’s ‘Brein-leren’ = de beste online opleidingsmethodiek

GEEN bijkomende kosten

>75.000 tevreden klanten met >250.000 certificaten!

Cursusinformatie
Details

Boekhouden op detailniveau zonder het overzicht te verliezen

De e-learning 'Werken met subgrootboeken' laat je in minder dan geen tijd kennismaken met een doeltreffende manier om naast het houden van een totaaloverzicht van de boekhouding ook de meer gedetailleerde informatie over crediteuren, debiteuren en de voorraad in euro's op een rijtje te zetten. Je leert deze methode aan de hand van een uit het leven gegrepen en aansprekend praktijkvoorbeeld.

Duur

De e-learning 'Werken met subgrootboeken' duurt ongeveer 30 minuten. Wil je het maximale rendement uit je online training halen, gebruik dan de ondersteunende lesmaterialen. Hiermee heb je trainingsmateriaal voor circa 1 week.

Doelgroep

Deze e-learning is geschikt voor ondernemers die meer gedetailleerd in beeld willen houden hoe de werkelijke stand van zaken van hun financiën er uitziet. Als je deze online training wilt inzetten binnen de opleiding die je volgt, dan werk je aan de volgende beroepscompetenties (op MBO-niveau): Analyseren, Plannen en organiseren, Ondernemend en commercieel handelen, Bedrijfsmatig handelen.

Werkplekleren

Deze training is prima geschikt binnen MKB Werkplekleren. Bij MKB Werkplekleren volg je de belangrijkste theorie online, en word je in de praktijk begeleid door een ervaren collega, je mentor. Voor de mentor is een gratis Icademy training beschikbaar.

Lesmaterialen

De cursus ' Werken met subgrootboeken' bestaat uit:

  • VideoCollege (8 minuten)
  • E-Book
  • Tools voor Persoonlijk Ontwikkelingsplan (POP)
  • Samenvatting
  • Leerjournaal
  • Praktijkoefeningen
  • Aanbevolen aanpak

Toetsing

De cursus ' Werken met subgrootboeken' wordt afgesloten met een eindtoets. De eindtoets bestaat uit meerkeuzevragen.

Certificaat

Als je slaagt voor de eindtoets, ontvang je per e-mail een gewaarmerkt certificaat.