Cursus Voedselveiligheid in het tankstation

Cursus Voedselveiligheid in het tankstation


De klant in jouw tankstation heeft recht op goede en gezonde producten als hij of zij onderweg zin heeft in een warme of koude snack. Jij als verkoopmedewerker bent verantwoordelijk voor de kwaliteit van voedingsmiddelen. Daar zit best veel aan vast. In deze online training wordt het allemaal op een heel praktische manier op een rij gezet.


Beschikbaarheid: Op voorraad

35,-

Hier staan wij voor:


100 % garantie, niet tevreden geld terug

Met GRATIS e-book (PDF)

Direct beginnen

Icademy’s ‘Brein-leren’ = de beste online opleidingsmethodiek

GEEN bijkomende kosten

>75.000 tevreden klanten met >250.000 certificaten!

Cursusinformatie
Details

Voor het eerst of opnieuw de actuele HACCP-criteria en -regelgeving leren hanteren

De e-learning 'Voedselveiligheid in het tankstation' legt aan de hand van instructiefilmpjes kort en bondig uit hoe jij als verkoper je verantwoordelijkheid voor veilige en gezonde voedingsproducten waar kunt maken. De onderwerpen die in deze online training aan de orde komen, zijn het uitvoeren van metingen, observatie en registratie, het ondernemen van actie en het toepassen van de juiste werkmethodes. Je raakt vertrouwd met termen als UVD, TGT en THT en krijgt specifieke informatie over de behandeling van specifieke producten, etikettering en opslag. Tot slot gaan we concreet in op de verschillende aspecten van reiniging en desinfectie.

Duur

De e-learning 'Voedselveiligheid in het tankstation' duurt ongeveer 45 minuten. Wil je het maximale rendement uit je online training halen, gebruik dan de ondersteunende lesmaterialen. Hiermee heb je trainingsmateriaal voor circa 1 week.

Doelgroep

Deze e-learning is geschikt voor iedereen die als verkoopmedewerker een functie heeft in een tankstation. Als je deze online training wilt inzetten binnen de opleiding die je volgt, dan werk je aan de volgende beroepscompetenties (op MBO-niveau): Materialen en middelen inzetten, Plannen en organiseren, Kwaliteit leveren, Instructies en procedures opvolgen.

Werkplekleren

Deze training is prima geschikt binnen MKB Werkplekleren. Bij MKB Werkplekleren volg je de belangrijkste theorie online, en word je in de praktijk begeleid door een ervaren collega, je mentor. Voor de mentor is een gratis Icademy training beschikbaar.

Lesmaterialen

De cursus ' Voedselveiligheid in het tankstation' bestaat uit:

  • VideoCollege (28 minuten)
  • E-Book
  • Tools voor Persoonlijk Ontwikkelingsplan (POP)
  • Leerjournaal
  • Samenvatting
  • Temperatuurrichtlijnen
  • Aanbevolen aanpak

Toetsing

De cursus ' Voedselveiligheid in het tankstation' wordt afgesloten met een eindtoets. De eindtoets bestaat uit meerkeuzevragen.

Certificaat

Als je slaagt voor de eindtoets, ontvang je per e-mail een gewaarmerkt certificaat.