Cursus SWOT-analyse

Cursus SWOT-analyse


Je sterke punten naast je zwakke punten zetten. Goed kijken, vergelijken, combinaties uitproberen, en zo ontdekken dat er nog zoveel meer mogelijkheden bestaan... Dat is de beproefde methode om het beste uit jezelf en je onderneming te kunnen halen. SWOT is de afkorting van de Engelse woorden Strengths, Weaknesses, Opportunities en Chances. Deze online training legt je in gewoon Nederlands uit hoe je je sterke en zwakke punten, je mogelijkheden en je kansen op een effectieve manier in beeld kunt krijgen.


Beschikbaarheid: Op voorraad

45,-

Hier staan wij voor:


100 % garantie, niet tevreden geld terug

Met GRATIS e-book (PDF)

Direct beginnen

Icademy’s ‘Brein-leren’ = de beste online opleidingsmethodiek

GEEN bijkomende kosten

>75.000 tevreden klanten met >250.000 certificaten!

Cursusinformatie
Details

Maak eerst een probleemanalyse voor je tot besluitvorming over gaat.

In de e-learning 'SWOT-analyse' laten we je stap voor stap zien hoe je een sterkte-zwakteanalyse opzet en effectief kunt toepassen. De online training is opgebouwd aan de hand van aansprekende praktijkvoorbeelden. Je leert volgens de SWOT-methode selecteren, logische prioriteiten stellen, werken met de confrontatiematrix en strategieën bedenken. Je zult ontdekken dat de SWOT-analyse overal en altijd toepasbaar is.

Duur

De e-learning 'SWOT-analyse' duurt ongeveer 50 minuten. Wil je het maximale rendement uit je online training halen, gebruik dan de ondersteunende lesmaterialen. Hiermee heb je trainingsmateriaal voor circa 2 weken.

Doelgroep

Deze e-learning is in de eerste plaats bestemd voor ondernemers, maar verder ook geschik voor iedereen die van kansen mogelijkheden wil maken. Als je deze online training wilt inzetten binnen de opleiding die je volgt, dan werk je aan de volgende beroepscompetenties (op MBO-niveau): Vakdeskundigheid toepassen, Analyseren, Onderzoeken, Plannen en organiseren, Ondernemend en commercieel handelen, Bedrijfsmatig handelen.

Werkplekleren

Deze training is prima geschikt binnen MKB Werkplekleren. Bij MKB Werkplekleren volg je de belangrijkste theorie online, en word je in de praktijk begeleid door een ervaren collega, je mentor. Voor de mentor is een gratis Icademy training beschikbaar.

Lesmaterialen

De cursus ' SWOT-analyse' bestaat uit:

  • VideoCollege (35 minuten)
  • E-Book
  • Tools voor Persoonlijk Ontwikkelingsplan (POP)
  • Werkbladen
  • Praktijkopdracht
  • Strategische mogelijkhedenkaart SWOT
  • Formulieren SWOT-analyse
  • Leerjournaal
  • Samenvatting
  • Aanbevolen aanpak

Toetsing

De cursus ' SWOT-analyse' wordt afgesloten met een eindtoets. De eindtoets bestaat uit meerkeuzevragen.

Certificaat

Als je slaagt voor de eindtoets, ontvang je per e-mail een gewaarmerkt certificaat.