Cursus Mindmapping

Cursus Mindmapping


Wist je dat je jouw gedachten eenvoudig 'in kaart' kunt brengen? De methode van 'mindmapping' kan je daarbij helpen. Mindmapping is een manier van studeren waarbij je de dingen die je in je hoofd hebt heel compact in beeld brengt: gewoon met plaatjes en pijltjes; eenvoudiger kan het niet. Een korte en handzame online training om mindmapping aan te leren kan je een hoop kopzorg besparen. Al doende leer je ontdekken welke kanten er zitten aan een bepaald (studie-)onderwerp, wat de hoofdzaken zijn en waar je de bijzaken neerzet.


Beschikbaarheid: Op voorraad

35,-

Hier staan wij voor:


100 % garantie, niet tevreden geld terug

Met GRATIS e-book (PDF)

Direct beginnen

Icademy’s ‘Brein-leren’ = de beste online opleidingsmethodiek

GEEN bijkomende kosten

>75.000 tevreden klanten met >250.000 certificaten!

Cursusinformatie
Details

Je gedachten op overzichtelijke manier in kaart brengen

In de e-learning 'Mindmapping' maak je jezelf vertrouwd met een slim ondersteunend instrument in je leerproces. Stap voor stap leer je binnen een half uur hoe je een mindmap ontwerpt, opzet en invult. Heb je de techniek eenmaal onder de knie, dan ga je ontdekken hoe je bij elke nieuwe mindmap die je maakt meer plezier in het leren krijgt. Deze methode beloont zichzelf omdat je je handen, je ogen en je gedachten optimaal met elkaar laat samenwerken.

Duur

De e-learning 'Mindmapping' duurt ongeveer 25 minuten. Wil je het maximale rendement uit je online training halen, gebruik dan de ondersteunende lesmaterialen. Hiermee heb je trainingsmateriaal voor circa 1 uur.

Doelgroep

Deze e-learning is geschikt voor iedereen die naast zijn werk een cursus of opleiding volgt, maar ook gewoon voor scholieren en studenten. Als je deze online training wilt inzetten voor de opleiding die je volgt, dan werk je aan de volgende beroepscompetenties (op MBO-niveau): Analyseren, Leren, Plannen en organiseren.

Lesmaterialen

De cursus ' Mindmapping' bestaat uit:

  • VideoCollege (11 minuten)
  • E-Book
  • Stappenplan
  • Samenvatting
  • Kleurenoverzicht
  • Blanco mindmap
  • Aanbevolen aanpak

Toetsing

De cursus ' Mindmapping' wordt afgesloten met een eindtoets. De eindtoets bestaat uit meerkeuzevragen.

Certificaat

Als je slaagt voor de eindtoets, ontvang je per e-mail een gewaarmerkt certificaat.