Financieren als vastgoedspecialist

Financieren als vastgoedspecialist

De opleiding 'Financieren als vastgoedspecialist' bevat up-to-date informatie over de diverse facetten van de vastgoedsector, zoals de aankoop, wet- en regelgeving en rendementsberekeningen en heeft als focus de financiering van het vastgoed. Via een zestal modules leer je alles wat je weten moet voor een plek als professional in de vastgoedhandel met een extra specialistische focus op financieren.


De opleiding 'Financieren als vastgoedspecialist' is gebaseerd op de deskundigheid en ervaring die in een professionele real estate onderneming is opgedaan.


Het geheel is praktisch opgezet maar geeft ook een actueel inzicht in de theorievorming rond de voornaamste onderwerpen en bestaat uit een overzichtelijk gestructureerde serie videocolleges in zes modules.


Na elke module wordt je een tussentoets aangeboden, die je succesvol moet afronden om verder te kunnen gaan. De toetsing die volgt op de laatste module geldt tevens als eindtoets, die je recht geeft op een certificaat.


De hele opleiding is erop gericht dat je na afronding direct zelfstandig aan de slag kunt in de wereld van het vastgoed.

Beschikbaarheid: Op voorraad

1.000,-

Hier staan wij voor:


100 % garantie, niet tevreden geld terug

Met GRATIS e-book (PDF)

Direct beginnen

Icademy’s ‘Brein-leren’ = de beste online opleidingsmethodiek

GEEN bijkomende kosten

>75.000 tevreden klanten met >250.000 certificaten!

Cursusinformatie
Details

De online opleiding 'Financieren als vastgoedspecialist' biedt een specialisatie bij het werken aan je eigen vastgoedportefeuille. In zes modules leer je alles wat je weten moet als vastgoed professional waarbij je extra geïnformeerd wordt over het aspect van financiering. Deze opleiding borduurt voort op onze opleiding ‘Vastgoed professional’ en bevat alle elementen van deze basistraining, die gemaakt is door deskundige mensen met veel ervaring in de real estate sector.

Deze opleiding is ontworpen voor (beginnende) ondernemers, aannemers, makelaars en andere professionals die naast hun huidige baan fundamentele kennis willen verwerven over het aankopen, financieren, renoveren, verhuren en beheren van onroerend goed.

In de opleiding komen eerst de verschillende inkomstenbronnen en strategieën langs die toegepast worden in het vastgoed. Daarna komt de ontwikkeling van inzicht in de trends, de kansen en de wet- en regelgeving van de vastgoedmarkt aan bod. Verder leer je de ins & outs voor een doeltreffende analyse die gericht is op het aankopen van vastgoed. Vervolgens ga je werken aan het waarderen van vastgoed. Je krijgt vervolgens aanwijzingen voor de opbouw van een team vastgoedspecialisten. In de laatste module ligt de focus op het aspect van financiering en alles wat daarbij komt kijken.

De opleiding 'Financieren als vastgoedspecialist' is praktisch opgezet en bestaat per module uit een overzichtelijk gestructureerde serie videocolleges. Na elke module wordt je een tussentoets aangeboden, die je succesvol moet afronden om verder te kunnen gaan. De toetsing die volgt op de laatste module geldt tevens als eindtoets, die je recht geeft op een certificaat

Naast het inhoudelijke aanbod omvat de leergang een wekelijks terugkerend online contactmoment en een live event.

De leergang 'Financieren als vastgoedspecialist' biedt bovendien de mogelijkheid tot netwerken en uitwisseling van ideeën binnen Huddle, een community van medecursisten.

De studiebelasting bedraagt 45-50 uur voor deelnemers die op hbo-denk- en werkniveau acteren.

De leergang is als volgt opgebouwd:

  • De basis elementen van het vastgoed.
  • Vastgoed kennis.
  • Analyseren van vastgoed.
  • Het aankopen van vastgoed.
  • Het verzamelen van vastgoed specialisten.
  • Financiering.

Als je op zoekt bent naar een andere focus, dan bevelen we aan om even te letten op de volgende specialisaties in het vak: ‘Deal finding’, 'Beleggen/investeren', 'Verhuren van vastgoed', 'Verbouwen en renoveren van vastgoed', die ook te vinden zijn in de online bibliotheek van Icademy.