Cursus Werken met periodeplannen

Cursus Werken met periodeplannen


Hoe zinvol is het om de planning voor je bedrijf op te splitsen in kortere perioden? In hoeverre kun je rekening houden met de mogelijke ontwikkelingen in de komende tijd? Op welke manier kun je doeltreffend in rekening brengen wat er in het verleden is gebeurd? Dit zijn vragen die alle betrekking hebben op periodeplannen maken. Heb je daar een bepaald idee bij, maar wil je je grondig op de hoogte stellen, dan helpt deze compacte online training je verder.


Beschikbaarheid: Op voorraad

35,-

Hier staan wij voor:


100 % garantie, niet tevreden geld terug

Met GRATIS e-book (PDF)

Direct beginnen

Icademy’s ‘Brein-leren’ = de beste online opleidingsmethodiek

GEEN bijkomende kosten

>75.000 tevreden klanten met >250.000 certificaten!

Cursusinformatie
Details

Leidinggeven als een visionair gebaseerd op goed onderbouwde besluitvorming.

De e-learning 'Werken met periodeplannen' begint met de belangrijkste input voor de periodeplannen die worden bepaald door de historische gegevens en de uitgangspunten die zijn geformuleerd in de jaarbegroting. Aan de hand van praktijkvoorbeelden worden de verschillende methoden om periodeplannen op te stellen besproken. Daarbij sluiten we aan bij drie mogelijke uitgangsposities, namelijk de ontwikkelingen in het komende jaar, een vast percentage van de omzetwijziging en de resultaten van de drie voorgaande jaren. Je leert in deze compacte online training bovendien werken met de voor periodeplanning relevante formules.

Duur

De e-learning 'Werken met periodeplannen' duurt ongeveer 25 minuten. Wil je het maximale rendement uit je online training halen, gebruik dan de ondersteunende lesmaterialen. Hiermee heb je trainingsmateriaal voor circa 1 week.

Doelgroep

Deze e-learning is geschikt voor iedereen die zijn bedrijf volgens de meest recente inzichten planmatig wil opzetten en voor medewerkers die op één of andere manier betrokken zijn bij de (financiële) planning binnen een onderneming. Als je deze online training wilt inzetten binnen de opleiding die je volgt, dan werk je aan de volgende beroepscompetenties (op MBO-niveau): Analyseren, Plannen en organiseren, Ondernemend en commercieel handelen, Bedrijfsmatig handelen.

Werkplekleren

Deze training is prima geschikt binnen MKB Werkplekleren. Bij MKB Werkplekleren volg je de belangrijkste theorie online, en word je in de praktijk begeleid door een ervaren collega, je mentor. Voor de mentor is een gratis Icademy training beschikbaar.

Lesmaterialen

De cursus ' Werken met periodeplannen' bestaat uit:

  • VideoCollege (8 minuten)
  • E-Book
  • Tools voor Persoonlijk Ontwikkelingsplan (POP)
  • Praktijkopdrachten
  • Leerjournaal
  • Samenvatting
  • Aanbevolen aanpak

Toetsing

De cursus ' Werken met periodeplannen' wordt afgesloten met een eindtoets. De eindtoets bestaat uit meerkeuzevragen.

Certificaat

Als je slaagt voor de eindtoets, ontvang je per e-mail een gewaarmerkt certificaat.