Cursus Verzuim op de werkvloer

Cursus Verzuim op de werkvloer


Vind jij omgaan met verzuim op kantoor of in de winkel ook zo lastig? Krijg jij als leidinggevende of als werkgever ook vaak het gevoel te zijn verdwaald in een oerwoud van regels rond ziekteverzuim? Hoe houd je echt ziek en ziek-zwak-misselijk uit elkaar? Als je je dat afvraagt, is deze heldere online training vast iets voor jou!


Beschikbaarheid: Op voorraad

85,-

Hier staan wij voor:


100 % garantie, niet tevreden geld terug

Met GRATIS e-book (PDF)

Direct beginnen

Icademy’s ‘Brein-leren’ = de beste online opleidingsmethodiek

GEEN bijkomende kosten

>75.000 tevreden klanten met >250.000 certificaten!

Cursusinformatie
Details

Methodisch opgezette training voor een professionele hantering van verzuim

Verzuim heeft altijd een negatieve invloed op de organisatie en de bedrijfsvoering in een kleine en middelgrote onderneming. Als leidinggevende heb je je handen vol aan de opengevallen gaten. Tegelijkertijd is het jouw taak om het verzuim zelf ook op een deskundige en doeltreffende manier te begeleiden. Hoe hanteer je de geldende regels? Hoe beperk je schade op korte of langere termijn? En hoe ga je op een adequate manier om met je medewerkers die korter of langer niet op een gewone manier hun werk kunnen doen? Wat zijn je mogelijkheden, je rechten en plichten? Met behulp van de online training 'Verzuim op de werkvloer' zul je een duidelijk antwoord vinden op deze en veel andere vragen. Deze e-learning wordt gepresenteerd in twee modules.

Duur

De e-learning 'Verzuim op werkvloer' duurt ongeveer 60 minuten. Wil je het maximale rendement uit je online training halen, gebruik dan de ondersteunende lesmaterialen. Hiermee heb je trainingsmateriaal voor circa 4 weken.

Doelgroep

Deze e-learning is geschikt voor werkgevers, beleidsmakers en managers en leidinggevenden. Als je deze online training wilt inzetten binnen de opleiding die je volgt, dan werk je aan de volgende beroepscompetenties (op MBO-niveau): Aansturen, Begeleiden, Aandacht en begrip tonen, Formuleren en rapporteren, Plannen en organiseren, Instructies en procedures opvolgen.

Lesmaterialen

De cursus ' Verzuim op de werkvloer' bestaat uit:

  • VideoCollege (42 minuten)
  • E-Book
  • Tools voor Persoonlijk Ontwikkelingsplan (POP)
  • Checklist aanvraag WIA(-uitkering)
  • Leerjournaal
  • Samenvatting
  • Aanbevolen aanpak

Toetsing

De cursus ' Verzuim op de werkvloer' wordt afgesloten met een eindtoets. De eindtoets bestaat uit meerkeuzevragen.

Certificaat

Als je slaagt voor de eindtoets, ontvang je per e-mail een gewaarmerkt certificaat.