Cursus Veilige cosmetica

Cursus Veilige cosmetica


Juist omdat de wereld van de cosmetica zo ontzettend divers en veelkleurig is, bestaan er nogal wat onopgeloste vragen en misverstanden. Die vragen gaan vaak over kwaliteit en veiligheid. Als je goed en volgens de meest actuele inzichten geïnformeerd wilt zijn, dan is deze online training een prima instrument om de antwoorden te kunnen geven op de vragen die je jezelf stelt en op de vragen waarmee een klant wellicht naar je toekomt.


Beschikbaarheid: Op voorraad

35,-

Hier staan wij voor:


100 % garantie, niet tevreden geld terug

Met GRATIS e-book (PDF)

Direct beginnen

Icademy’s ‘Brein-leren’ = de beste online opleidingsmethodiek

GEEN bijkomende kosten

>75.000 tevreden klanten met >250.000 certificaten!

Cursusinformatie
Details

Bewust omgaan met cosmetica voor kapper, schoonheidsspecialist en winkelpersoneel.

In de e-learning 'Veilige cosmetica' wordt zakelijk en deskundig uitgelegd wat je moet weten over kwaliteit en veiligheid bij de ontwikkeling van cosmetische producten. Na algemene informatie over cosmetica gaan we in op de factoren waardoor cosmetische producteigenschappen worden bepaald. Bijzondere aandacht is er voor de toepassing van geurstoffen, conserveringsmiddelen, vetoplossers en de zogeheten ftalaten in cosmetica. We bespreken de voornaamste risicofactoren, waarbij ook allergene stoffen ter sprake komen. Deze online training bevat ten slotte de belangrijkste informatie over de structuur van (Europese) wet- en regelgeving in verband met veilige cosmetica.

Duur

De e-learning duurt ongeveer 35 minuten. Wil je het maximale rendement uit je online training halen, gebruik dan de ondersteunende lesmaterialen. Hiermee heb je trainingsmateriaal voor circa 1,5 uur.

Doelgroep

Deze e-learning is bestemd voor verkoopmedewerkers in de vakhandel cosmetica en de drogisterij. Maar ook als je gewoon geïnteresseerd bent of je graag goed geïnformeerd wilt zijn, is deze cursus een goede basis om over cosmetica en veiligheid deskundig mee te kunnen praten. Als je deze online training wilt inzetten binnen de opleiding die je volgt, dan werk je aan de volgende beroepscompetenties (op MBO-niveau): Vakdeskundigheid toepassen, Materialen en middelen inzetten, Op de behoeften en verwachtingen van de 'klant' richten, Kwaliteit leveren.

Lesmaterialen

De cursus ' Veilige cosmetica' bestaat uit:

  • VideoCollege (22 minuten)
  • E-Book
  • Samenvatting
  • Allergenenkaart
  • Checklist werkzame stoffen
  • Dossier Nano

Toetsing

De cursus ' Veilige cosmetica' wordt afgesloten met een eindtoets. De eindtoets bestaat uit meerkeuzevragen.

Certificaat

Als je slaagt voor de eindtoets, ontvang je per e-mail een gewaarmerkt certificaat.

Demo
All you can learn

De Cursus Veilige cosmetica is ook beschikbaar in het Icademy All you can learn abonnement.


All you can learn omdat:

Onderzoek bij onze cursisten toont aan dat er veel behoefte is om, tegen lage kosten, veel meer over een onderwerp te leren.
De Cursus Veilige cosmetica en alle andere 260 Icademy trainingen zijn zonder extra kosten te volgen.

Alle trainingen nu met GRATIS PDF e-book! Bekijk het overzicht van alle trainingen.


All you can learn van Icademy , leer meer, betaal minder.


Meer informatie of bestel direct.