Cursus Vals geld herkennen

Cursus Vals geld herkennen


Het zal je maar overkomen: jij geeft bij het wisselen een vals eurobiljet terug aan je klant. Of - wanneer je zelf klant bent - sta je zomaar ineens als crimineel te kijk! En dat terwijl het op zich helemaal niet zo moeilijk is vals van echt geld te onderscheiden. In deze compacte e-learning leer je in een rap tempo de verschillende methoden waarmee je een biljet op de echtheidskenmerken kunt onderzoeken.


Beschikbaarheid: Op voorraad

35,-

Hier staan wij voor:


100 % garantie, niet tevreden geld terug

Met GRATIS e-book (PDF)

Direct beginnen

Icademy’s ‘Brein-leren’ = de beste online opleidingsmethodiek

GEEN bijkomende kosten

>75.000 tevreden klanten met >250.000 certificaten!

Cursusinformatie
Details

Beveiliging tegen vals geld.

De e-learning 'Vals geld herkennen' behandelt de technieken en methoden die je helpen valse van echte eurobiljetten te onderscheiden. Via diverse lichttechnieken maar ook door - al dan niet met een vergrootglas - te kijken, heb je de mogelijkheden binnen handbereik om heel snel door te krijgen wat wel en wat niet aan de zogeheten 'echtheidskenmerken' voldoet. Een leuke, instructieve en tegelijkertijd praktisch ingerichte online training die je helpt om elke vergissing uit te sluiten. Je leert tussen de bedrijven door ook wat je het beste kunt doen als je met vals geld te maken krijgt.

Duur

De e-learning 'Vals geld herkennen' duurt ongeveer 30 minuten. Wil je het maximale rendement uit je online training halen, gebruik dan de ondersteunende lesmaterialen. Hiermee heb je trainingsmateriaal voor circa 1 week.

Doelgroep

Deze e-learning is bestemd voor winkelpersoneel en kassamedewerkers. Als je deze online training wilt inzetten voor de opleiding die je volgt, dan werk je daarmee aan de volgende beroepscompetenties (op MBO-niveau): Vakdeskundigheid toepassen, Materialen en middelen inzetten, Instructies en procedures opvolgen, Bedrijfsmatig handelen.

Lesmaterialen

De cursus ' Vals geld herkennen' bestaat uit:

  • VideoCollege (16 minuten)
  • E-Book
  • Tools voor Persoonlijk Ontwikkelingsplan (POP)
  • Samenvatting
  • Verwerkingsblad
  • Aanbevolen aanpak

Toetsing

De cursus ' Vals geld herkennen' wordt afgesloten met een eindtoets. De eindtoets bestaat uit meerkeuzevragen.

Certificaat

Als je slaagt voor de eindtoets, ontvang je per e-mail een gewaarmerkt certificaat.