Cursus Tussenschoolse opvang

Cursus Tussenschoolse opvang


Jij hebt je zelf opgegeven of je bent gevraagd om met een bepaalde regelmaat als 'overblijfouder' te fungeren in de tussenschoolse opvang (TSO). Misschien heb je een moment gedacht: 'Dat doe ik wel even'. Maar dan heb je vast al ontdekt dat deze soort van opvang echt een vak apart is... Het kan ook zijn dat je, als bestuurder of coördinator van een tussenschoolse opvang, nog op zoek bent naar een goede compacte training voor je 'personeel'. Dan zit je goed met deze e-learning van Icademy die intussen door tal van instellingen met succes werd ingezet voor een gedegen training van betrokken mensen.


Beschikbaarheid: Op voorraad

45,-

Hier staan wij voor:


100 % garantie, niet tevreden geld terug

Met GRATIS e-book (PDF)

Direct beginnen

Icademy’s ‘Brein-leren’ = de beste online opleidingsmethodiek

GEEN bijkomende kosten

>75.000 tevreden klanten met >250.000 certificaten!

Cursusinformatie
Details

Voor overblijfouders in het onderwijs en BSO.

Scholen en andere instellingen die tussenschoolse opvang(TSO) aanbieden, zijn verplicht om daarbij alleen mensen in te zetten die goed op hun taak berekend zijn. Veiligheid en regelgeving, maar ook zaken als omgaan met 'speciale gevallen' in de opvang komen uitgebreid en praktijkgericht ter sprake in de online basistraining 'Tussenschoolse opvang' van Icademy. Als je deze e-learning gedaan hebt, ben je er klaar voor om jouw taak in de tussenschoolse opvang met een goede startkwalificatie en een beetje meer zelfvertrouwen uit te voeren.

Duur

De e-learning 'Tussenschoolse opvang' duurt ongeveer 90 minuten. Wil je het maximale rendement uit je online training halen, gebruik dan de ondersteunende lesmaterialen. Hiermee heb je trainingsmateriaal voor circa 2,5 uur.

Doelgroep

Deze e-learning is geschikt voor ouders/verzorgers die betrokken zijn bij tussenschoolse opvang. Als je deze online training wilt inzetten binnen de opleiding die je volgt, dan werk je aan de volgende beroepscompetenties (op MBO-niveau): Beslissen en activiteiten initiëren, Aansturen, Begeleiden, Aandacht en begrip tonen, Samenwerken en overleggen, Ethisch en integer handelen, Instructies en procedures opvolgen, Met druk en tegenslag omgaan.

Lesmaterialen

De cursus ' Tussenschoolse opvang' bestaat uit:

  • VideoCollege (72 minuten)
  • E-Book
  • Communicatieopdracht
  • Checklist
  • Samenvatting
  • Model opbouw sociale omgeving
  • Aanbevolen aanpak

Toetsing

De cursus ' Tussenschoolse opvang' wordt afgesloten met een eindtoets. De eindtoets bestaat uit meerkeuzevragen.

Certificaat

Als je slaagt voor de eindtoets, ontvang je per e-mail een gewaarmerkt certificaat.