Cursus Succes met FISH

Cursus Succes met FISH


Steeds meer bedrijven werken met de zogenaamde FISH!-filosofie om de werkplezier en motivatie te verbeteren. Heb je geen zin om hierover dikke boeken te lezen en wil je kort en krachtig geïnformeerd worden over de voornaamste elementen van het succes met FISH!, dan is deze snelle online training precies wat je zoekt.


Beschikbaarheid: Op voorraad

35,-

Hier staan wij voor:


100 % garantie, niet tevreden geld terug

Met GRATIS e-book (PDF)

Direct beginnen

Icademy’s ‘Brein-leren’ = de beste online opleidingsmethodiek

GEEN bijkomende kosten

>75.000 tevreden klanten met >250.000 certificaten!

Cursusinformatie
Details

Introductie in een nieuwere filosofie over het effect van werkplezier en motivatie

De e-learning 'Succes met FISH!' brengt je in zeer korte tijd op de hoogte van de FISH!-benadering waarmee eerst in Amerika en nu ook wereldwijd veel bedrijven de weg naar het succes hebben gevonden. Door FISH! is de werksfeer verbeterd, zijn werknemers positiever en gaan ze met meer plezier naar hun werk. Dit dragen ze vervolgens ook uit naar hun klanten. In de online training worden na een korte uiteenzetting over de oorsprong van FISH! de vier basiselementen van deze benadering uitgelegd. Een e-learning om vrolijk van te worden!

Duur

De e-learning 'Succes met FISH!' duurt ongeveer 25 minuten. Wil je het maximale rendement uit je online training halen, gebruik dan de ondersteunende lesmaterialen. Hiermee heb je trainingsmateriaal voor circa 1 week.

Doelgroep

Deze e-learning is geschikt voor iedereen die wil kennismaken met een innovatieve en nu al wereldwijd succesvolle manier van zakendoen die z'n oorsprong vond op zomaar een vismarkt ergens in Amerika. Als je deze online training wilt inzetten binnen de opleiding die je volgt, dan werk je aan de volgende beroepscompetenties (op MBO-niveau): Aandacht en begrip tonen, Samenwerken en overleggen, Relaties bouwen en netwerken, Overtuigen en beïnvloeden, Creëren en innoveren, Op de behoeften en verwachtingen van de klant richten, Ondernemend en commercieel handelen.

Werkplekleren

Deze training is prima geschikt binnen MKB Werkplekleren. Bij MKB Werkplekleren volg je de belangrijkste theorie online, en word je in de praktijk begeleid door een ervaren collega, je mentor. Voor de mentor is een gratis Icademy training beschikbaar.

Lesmaterialen

De cursus ' Succes met FISH' bestaat uit:

  • VideoCollege (8 minuten)
  • E-Book
  • Tools voor Persoonlijk Ontwikkelingsplan (POP)
  • Samenvatting
  • Leerjournaal
  • Aanbevolen aanpak

Toetsing

De cursus ' Succes met FISH' wordt afgesloten met een eindtoets. De eindtoets bestaat uit meerkeuzevragen.

Certificaat

Als je slaagt voor de eindtoets, ontvang je per e-mail een gewaarmerkt certificaat.