Cursus Spijt en excuses

Cursus Spijt en excuses


Iedereen loopt er tegenaan: er ging iets niet helemaal goed, en daar draagt iemand verantwoordelijkheid voor. Wat als jij op één of andere manier diegene bent? Een optie is er gewoon voor weglopen. Beter is meestal om de verantwoordelijkheid op je te nemen en dan moet er ook een excuus afkunnen. Maar hoe werkt dat? En zijn er ook situaties te bedenken waarin spijt en excuus wel gepast, maar niet zo handig zijn? Daarover gaat het in deze grondig opgezette e-learning.


Beschikbaarheid: Op voorraad

35,-

Hier staan wij voor:


100 % garantie, niet tevreden geld terug

Met GRATIS e-book (PDF)

Direct beginnen

Icademy’s ‘Brein-leren’ = de beste online opleidingsmethodiek

GEEN bijkomende kosten

>75.000 tevreden klanten met >250.000 certificaten!

Cursusinformatie
Details

Vol zelfvertrouwen in conflicthantering? Leer ook jouw verantwoordelijkheid in een conflict te dragen

De e-learning 'Spijt en excuses' bestaat uit in vijf hoofdstukken. De eerste drie hoofdstukken (onder de titels 'Doel', 'Schuld' en 'Gelegenheid') gaan in op de theorie van spijt betuigen. De laatste twee hoofdstukken bieden een drie stappenplan en een aantal voorbeelden uit de praktijk. In de e-learning worden onder meer systematisch de voornaamste situaties beschreven waarin excuses wel of niet op hun plaats zijn. En natuurlijk komen ook de ingewikkelde onderwerpen van 'schaamte', 'schuld' en 'schuldgevoelens' aan de orde.

Duur

De e-learning 'Spijt en excuses' duurt ongeveer 35 minuten. Wil je het maximale rendement uit je online training halen, gebruik dan de ondersteunende lesmaterialen. Hiermee heb je trainingsmateriaal voor circa 3 uur.

Doelgroep

Deze e-learning is geschikt voor iedereen die er belang bij heeft om op een gewetensvolle manier met anderen om te gaan, privé maar ook op het werk. Als je deze online training wilt inzetten binnen de opleiding die je volgt, dan werk je aan de volgende beroepscompetenties (op MBO-niveau): Beslissen en activiteiten initiëren, Ethisch en integer handelen, Relaties bouwen en netwerken, Omgaan met verandering en aanpassen.

Lesmaterialen

De cursus ' Spijt en excuses' bestaat uit:

  • VideoCollege (22 minuten)
  • E-Book
  • Tools voor Persoonlijk Ontwikkelingsplan (POP)
  • Samenvatting
  • Aanbevolen aanpak

Toetsing

De cursus ' Spijt en excuses' wordt afgesloten met een eindtoets. De eindtoets bestaat uit meerkeuzevragen.

Certificaat

Als je slaagt voor de eindtoets, ontvang je per e-mail een gewaarmerkt certificaat.