Cursus Slim tentamen of examen voorbereiden

Cursus Slim tentamen of examen voorbereiden


Een leven lang leren betekent dat je van tijd tot tijd een toets moet afleggen of examen moet doen. Examen staat in jouw beleving misschien ook wel gelijk aan stress, stress en nog eens stress. In deze online training wordt stap voor stap uitgelegd hoe een slimme voorbereiding op een examen ervoor kan zorgen dat jij je stress of examenvrees definitief de baas wordt.


Beschikbaarheid: Op voorraad

55,-

Hier staan wij voor:


100 % garantie, niet tevreden geld terug

Met GRATIS e-book (PDF)

Direct beginnen

Icademy’s ‘Brein-leren’ = de beste online opleidingsmethodiek

GEEN bijkomende kosten

>75.000 tevreden klanten met >250.000 certificaten!

Cursusinformatie
Details

Persoonlijke effectiviteit en productiviteit vergroten? Slagen zonder examenstress.

In de e-learning 'Slim tentamen of examen voorbereiden' komen de belangrijkste aspecten ter sprake waar je om moet denken als je begint bij de voorbereiding op een examen. Op een deskundige manier leggen we uit waar vaak de knijp zit in de voorbereiding, maar ook tijdens het doen van een examen. Waar komt je stress vandaan? En, nog belangrijker: Wat kun je eraan doen? In een uurtje kom je er alles over te weten! En binnen een week weet je precies hoe het gelukkig allemaal ook anders kan!

Duur

De e-learning 'Slim tentamen of examen voorbereiden' duurt circa 60 minuten. Wil je het maximale rendement uit je online training halen, gebruik dan de ondersteunende lesmaterialen. Hiermee heb je trainingsmateriaal voor circa 1 weken.

Doelgroep

Deze e-learning is geschikt voor mensen die aanhikken tegen een nieuwe opleiding, mensen met examenvrees en mensen die gewoon duidelijke aanwijzingen zoeken om met examenstress om te gaan. Als je deze online training doet in het kader van een (beroeps-)opleiding, dan werk je daarmee aan de volgende beroepscompetenties (op MBO-niveau): Leren, Plannen en organiseren.

Lesmaterialen

De cursus ' Slim tentamen of examen voorbereiden' bestaat uit:

  • VideoCollege (49 minuten)
  • E-Book
  • Samenvatting
  • Leermethoden oefenen
  • Aanbevolen aanpak
  • Studeertips
  • Planning

Toetsing

De cursus ' Slim tentamen of examen voorbereiden' wordt afgesloten met een eindtoets. De eindtoets bestaat uit meerkeuzevragen.

Certificaat

Als je slaagt voor de eindtoets, ontvang je per e-mail een gewaarmerkt certificaat.