Cursus Schulden wegwerken

Cursus Schulden wegwerken


Inzicht krijgen in de manier waarop de meeste schulden ontstaan en bruikbare aanwijzingen om er niet alleen vanaf te komen, maar er ook nooit meer in verzeild te raken. Dat is wat jou in deze online training wordt aangereikt. Je hebt hiermee een praktisch verhaal in handen, met uitleg in begrijpelijke taal en van een deskundige opzet. Deze training bevat een vriendelijke maar dringende aanmoediging om je eigen (financiële) situatie helder onder ogen te zien en er zelf verantwoordelijkheid voor te nemen.


Beschikbaarheid: Op voorraad

35,-

Hier staan wij voor:


100 % garantie, niet tevreden geld terug

Met GRATIS e-book (PDF)

Direct beginnen

Icademy’s ‘Brein-leren’ = de beste online opleidingsmethodiek

GEEN bijkomende kosten

>75.000 tevreden klanten met >250.000 certificaten!

Cursusinformatie
Details

Onmisbare aanwijzingen om een traject van schuldhulpverlening leefbaar te houden of te voorkomen

De e-learning 'Schulden wegwerken' geeft eerst een overzicht van de voornaamste oorzaken waardoor mensen in de schulden terechtkomen. Met geld omgaan kun je al vroeg leren, vandaar dat de insteek gekozen wordt in een slim zakgeldbeleid. Als je dat voor je kinderen handig aanpakt, heb je eigenlijk meteen ook al de principes te pakken die je zelf kunt toepassen met het oog op een schuldenvrij leven. Naast praktische aanwijzingen om binnen afzienbare termijn je schulden de baas te worden, biedt deze online training ook deskundige en actuele informatie over instanties waarop je een beroep kunt doen wanneer je er zelf echt niet meer uitkomt.

Duur

De e-learning 'Schulden wegwerken' duurt ongeveer 45 minuten. Wil je het maximale rendement uit je online training halen, gebruik dan de ondersteunende lesmaterialen. Hiermee heb je trainingsmateriaal voor circa 3 weken.

Doelgroep

Deze e-learning is geschikt voor iedereen die zijn huishoudboekje niet alleen voor eens maar ook voor altijd op orde wil krijgen. De training is ook aan te bevelen als tool voor leidinggevenden en/of werkgevers die geconfronteerd worden met schuldenproblematiek bij medewerkers. Als je deze online training wilt inzetten binnen de opleiding die je volgt, dan werk je aan de volgende beroepscompetenties (op MBO-niveau): Beslissen en activiteiten initiëren, Aansturen, Begeleiden, Aandacht en begrip tonen, Samenwerken en overleggen, Ethisch en integer handelen, Materialen en middelen inzetten, Analyseren, Onderzoeken, Plannen en organiseren, Instructies en procedures opvolgen, Omgaan met verandering en aanpassen, Met druk en tegenslag omgaan.

Lesmaterialen

De cursus ' Schulden wegwerken' bestaat uit:

  • VideoCollege (28 minuten)
  • E-Book
  • Checklist
  • Samenvatting
  • Invullijst bespaarplan
  • Invullijst inzicht krijgen
  • Evalutieformulieren

Toetsing

De cursus ' Schulden wegwerken' wordt afgesloten met een eindtoets. De eindtoets bestaat uit meerkeuzevragen.

Certificaat

Als je slaagt voor de eindtoets, ontvang je per e-mail een gewaarmerkt certificaat.