Cursus Resultaatgericht verkopen

Cursus Resultaatgericht verkopen


Als verkoopmedewerker ga jij voor het resultaat. Hoe doe je dat dan? Je hebt vast al wel wat theorie meegekregen over effectief of resultaatgericht verkopen. Maar alles bij elkaar in één samenhangend verhaal...? Als je daarnaar op zoek bent, is deze e-learning precies wat je nodig hebt. De fasen in het verkoopgesprek, de methoden van adviseren en natuurlijk ook de manier waarop je een verkoopgesprek afrondt, het komt allemaal aan de orde in deze overzichtelijke online training.


Beschikbaarheid: Op voorraad

35,-

Hier staan wij voor:


100 % garantie, niet tevreden geld terug

Met GRATIS e-book (PDF)

Direct beginnen

Icademy’s ‘Brein-leren’ = de beste online opleidingsmethodiek

GEEN bijkomende kosten

>75.000 tevreden klanten met >250.000 certificaten!

Cursusinformatie
Details

Training over praktische toepassing van gangbare technieken met het oog op groeiend verkoopresultaat

De e-learning 'Resultaatgericht verkopen' gaat eerst op een natuurlijke manier in op het aanspreken van de klant. Waar let je op? Wat is jouw benadering? Vervolgens besteden we uitgebreid aandacht aan de manier waarop jij kunt vaststellen wat je klant graag wil. Je krijgt daarna ook aanwijzingen voor het tonen en demonstreren van producten. In het hoofdstuk over adviseren word je wegwijs gemaakt in het argumenteren, het aanduiden van verschillen, het omgaan met koopweerstand en het hanteren van motieven.

Duur

De e-learning 'Resultaatgericht verkopen' duurt ongeveer 50 minuten. Wil je het maximale rendement uit je online training halen, gebruik dan de ondersteunende lesmaterialen. Hiermee heb je trainingsmateriaal voor circa 2 weken.

Doelgroep

Deze e-learning is bestemd voor iedereen die helder voor ogen heeft dat de dingen die je als verkoopmedewerker doet, echt wel op resultaat gericht zijn. Als je deze online training wilt inzetten voor de opleiding die je volgt, dan werk je aan de volgende beroepscompetenties (op MBO-niveau): Overtuigen en beïnvloeden, Presenteren, Vakdeskundigheid toepassen, Op de behoeften en verwachtingen van de 'klant' richten.

Lesmaterialen

De cursus ' Resultaatgericht verkopen' bestaat uit:

  • VideoCollege (35 minuten)
  • E-Book
  • Tools voor Persoonlijk Ontwikkelingsplan (POP)
  • Praktijkopdrachten
  • Leerjournaal
  • Huiswerkopdrachten
  • Checklist verkoopgesprek
  • Samenvatting
  • Aanbevolen aanpak

Toetsing

De cursus ' Resultaatgericht verkopen' wordt afgesloten met een eindtoets. De eindtoets bestaat uit meerkeuzevragen.

Certificaat

Als je slaagt voor de eindtoets, ontvang je per e-mail een gewaarmerkt certificaat.