Cursus Producten inkopen voor je bedrijf

Cursus Producten inkopen voor je bedrijf


Of je nu producten of diensten verkoopt, je zult die ergens vandaan moeten halen. Voor ondernemingen die zelf geen goederen of diensten produceren, is inkoop noodzakelijk. Voor de omzet is een goed inkoopbeleid minstens zo belangrijk als de verkoop. Maar bij een goed inkoopbeleid komt heel wat kijken. Met welke zaken houd je rekening? Waar liggen de prioriteiten? Hoe ga je om met bijzondere omstandigheden? Hoe speel je op de meest flexibele manier in op nieuwe ontwikkelingen en trends? Allemaal vragen die in deze online training uitgebreid aan de orde komen.


Beschikbaarheid: Op voorraad

35,-

Hier staan wij voor:


100 % garantie, niet tevreden geld terug

Met GRATIS e-book (PDF)

Direct beginnen

Icademy’s ‘Brein-leren’ = de beste online opleidingsmethodiek

GEEN bijkomende kosten

>75.000 tevreden klanten met >250.000 certificaten!

Cursusinformatie
Details

Rekenen met prioriteiten en belangen voor een doeltreffend inkoopbeleid

De e-learning 'Producten inkopen voor je bedrijf' bespreekt eerst de vraag wie de inkoop voor zijn of haar rekening neemt. Vervolgens wordt het belang van tijd ten opzichte van levering uitgewerkt. We besteden aandacht aan factoren die op een inkoopbeleid van invloed zijn en we behandelen systematisch de diverse facetten van een gezond inkoopbeleid. Daarbinnen komen eerst de voornaamste drie inkoopvormen aan bod (new task buy, modified rebuy en straight rebuy) en vervolgens de zaken die vooral ook praktisch gezien een rol spelen bij de inkoopplanning en de bepaling van het inkoopbudget. Het laatste onderdeel van deze online training is gewijd aan de drie onderscheiden fasen in het inkoopproces, namelijk de technische, de commerciële en de administratieve fase.

Duur

De e-learning 'Producten inkopen voor je bedrijf' duurt ongeveer 45 minuten. Wil je het maximale rendement uit je online training halen, gebruik dan de ondersteunende lesmaterialen. Hiermee heb je trainingsmateriaal voor circa 2 weken.

Doelgroep

Deze e-learning is geschikt voor iedereen binnen een onderneming die op één of andere manier betrokken is bij het proces van inkoop. Als je deze online training wilt inzetten binnen de opleiding die je volgt, dan werk je aan de volgende beroepscompetenties (op MBO-niveau): Belissen en activiteiten initiëren, Relaties bouwen en netwerken, Vakdeskundigheid tonen, Plannen en organiseren, Ondernemend en commercieel handelen.

Werkplekleren

Deze training is prima geschikt binnen MKB Werkplekleren. Bij MKB Werkplekleren volg je de belangrijkste theorie online, en word je in de praktijk begeleid door een ervaren collega, je mentor. Voor de mentor is een gratis Icademy training beschikbaar.

Lesmaterialen

De cursus ' Producten inkopen voor je bedrijf' bestaat uit:

  • VideoCollege (29 minuten)
  • E-Book
  • Tools voor Persoonlijk Ontwikkelingsplan (POP)
  • Leerjournaal
  • Stappenplan productinkoop
  • Model zakelijke brief
  • Samenvatting
  • Aanbevolen aanpak

Toetsing

De cursus ' Producten inkopen voor je bedrijf' wordt afgesloten met een eindtoets. De eindtoets bestaat uit meerkeuzevragen.

Certificaat

Als je slaagt voor de eindtoets, ontvang je per e-mail een gewaarmerkt certificaat.