Cursus Presentatie en kleur

Cursus Presentatie en kleur


Je wilt natuurlijk graag dat je zaak een prettige uitstraling heeft. En je hebt intussen ook wel meegekregen dat kleuren daarbij een belangrijke rol spelen. Wil je weten hoe het precies zit, dan biedt deze e-learning de oplossing. Je leert alles wat je moet weten over de betekenis van kleuren. De toepassing van kleur in de presentatie van jouw bedrijf en producten wordt op een heldere, praktische en bondige manier uitgelegd.


Beschikbaarheid: Op voorraad

35,-

Hier staan wij voor:


100 % garantie, niet tevreden geld terug

Met GRATIS e-book (PDF)

Direct beginnen

Icademy’s ‘Brein-leren’ = de beste online opleidingsmethodiek

GEEN bijkomende kosten

>75.000 tevreden klanten met >250.000 certificaten!

Cursusinformatie
Details

Slim leren toepassen van kleuren voor de presentatie van jouw producten

De e-learning 'Presentatie en kleur' gaat eerst in op de betekenis van kleuren en de werking ervan op de stemming van mensen. Kleur en licht kunnen niet zonder elkaar, dus ook de functie van verlichting bij de presentatie van jouw winkel en producten komt ter sprake. Natuurlijk geven we ook korte uitleg over de relatie tussen huisstijl en kleur.

Duur

De e-learning 'Presentatie en kleur' duurt ongeveer 25 minuten. Wil je het maximale rendement uit je online training halen, gebruik dan de ondersteunende lesmaterialen. Hiermee heb je trainingsmateriaal voor circa 1 week.

Doelgroep

Deze e-learning is geschikt voor iedereen die betrokken is bij de inrichting van een bedrijfsruimte met het oog op commerciële doeleinden. Als je deze online training wilt inzetten binnen de opleiding die je volgt, dan werk je in elk geval aan de volgende beroepscompetenties (op MBO-niveau): Presenteren, Materialen en middelen inzetten, Op de behoeften en verwachtingen van de klant richten.

Werkplekleren

Deze training is prima geschikt binnen MKB Werkplekleren. Bij MKB Werkplekleren volg je de belangrijkste theorie online, en word je in de praktijk begeleid door een ervaren collega, je mentor. Voor de mentor is een gratis Icademy training beschikbaar.

Lesmaterialen

De cursus ' Presentatie en kleur' bestaat uit:

  • VideoCollege (12 minuten)
  • E-Book
  • Begrippenlijst
  • Tools voor Persoonlijk Ontwikkelingsplan (POP)
  • Leerjournaal
  • Vragenlijsten
  • Samenvatting
  • Aanbevolen aanpak

Toetsing

De cursus ' Presentatie en kleur' wordt afgesloten met een eindtoets. De eindtoets bestaat uit meerkeuzevragen.

Certificaat

Als je slaagt voor de eindtoets, ontvang je per e-mail een gewaarmerkt certificaat.