Cursus Opleiding Drogist

Cursus Opleiding Drogist


Ben je van plan om je voor te bereiden op het officiële Vakdiploma Drogist? Of heb je die al, en wil je precies weten wat er volgens de nieuwst regelgeving bij het vak van drogist komt kijken? Dan heb je nu de kans om snel en up-to-date geïnformeerd te worden met het oog op het verlenen van "verantwoorde zorg". Een volledig vernieuwde opleiding tot Drogist is nu ondergebracht bij Icademy in de vorm van helder opgezet lesmateriaal rondom een kleine 30 online videocolleges. Let op: Na het doen van deze cursus moet je nog wel het officiële Vakexamen afleggen. We bevelen je daarvoor het Drogisterij College aan.


Beschikbaarheid: Op voorraad

165,-

Hier staan wij voor:


100 % garantie, niet tevreden geld terug

Met GRATIS e-book (PDF)

Direct beginnen

Icademy’s ‘Brein-leren’ = de beste online opleidingsmethodiek

GEEN bijkomende kosten

>75.000 tevreden klanten met >250.000 certificaten!

Cursusinformatie
Details

Complete examenvoorbereiding voor drogisten

De volledig online 'Opleiding Drogist' bestaat uit twee hoofdonderdelen. Het eerste bestaat uit drie hoofdstukken waarin je alles leert wat je moet weten om op een professionele en deskundige manier als Assistent-Drogist te kunnen functioneren: communicatie en advisering, farmaceutische basiskennis. Ook wordt aan de hand van 20 ZelfzorgAdviesNormen uitgelegd wat je moet weten over advisering van zelfzorgmedicatie bij Aambeien tot en met Wratten. Daarbij krijg je relevante informatie over de bijbehorende fysiologie/anatomie en de aandoeningen waarvoor in de drogisterij zelfzorgmedicijnen mogen worden geadviseerd. Het tweede hoofdonderdeel van de opleiding is specifiek gericht op de uitoefening van het drogistenvak, met aandacht voor managementvaardigheden en de actuele wet- en regelgeving. Elk onderdeel wordt afgesloten met een toets. De laatste toetsing aan het eind van de twee hoofdonderdelen geldt als eindtoets. Succesvolle afronding van beide eindtoetsen geeft je achtereenvolgens recht op het certificaat Opleiding Assent-Drogist, respectievelijk de Opleiding Drogist. Let op: Daarna moet je nog wel het officiële vakexamen doen!

Duur

De 'Opleiding Drogist' duurt ongeveer zes uur. Wil je het maximale rendement uit je opleiding halen, gebruik dan de downloads bij de cursus. Hiermee heb je trainingsmateriaal voor circa 2,5 week.

Doelgroep

Deze online opleiding is bestemd voor Iedereen die zich snel en effectief wil voorbereiden op het Vakexamen Drogist of die zich in minder dan een dag op de hoogte wil stellen van de nieuwste ontwikkelingen in het drogistenvak. Als je deze online training wilt inzetten binnen de opleiding die je volgt, dan werk je aan de volgende beroepscompetenties (op MBO-niveau): Beslissen en activiteiten initiëren, Aansturen, Begeleiden, Aandacht en begrip tonen, Samenwerken en overleggen, Ethisch en integer handelen, Vakdeskundigheid toepassen, Materialen en middelen inzetten, Analyseren, Onderzoeken, Op de behoeften en verwachtingen van de 'klant' richten, Kwaliteit leveren, Instructies en procedures opvolgen, Bedrijfsmatig handelen.

Werkplekleren

Deze training is prima geschikt binnen MKB Werkplekleren. Bij MKB Werkplekleren volg je de belangrijkste theorie online, en word je in de praktijk begeleid door een ervaren collega, je mentor. Voor de mentor is een gratis Icademy training beschikbaar.

Lesmaterialen

De cursus ' Opleiding Drogist' bestaat uit:

  • VideoColleges
  • E-books
  • Ondersteunend lesmateriaal

Toetsing

De cursus ' Opleiding Drogist' wordt afgesloten met een eindtoets. De eindtoets bestaat uit meerkeuzevragen.

Certificaat

Als je slaagt voor de eindtoets, ontvang je per e-mail een gewaarmerkt certificaat.