Cursus Opleiding Assistent-Drogist

Cursus Opleiding Assistent-Drogist


Ben je van plan om je voor te bereiden op het officiële Vakdiploma Assistent-Drogist? Of heb je dit diploma al, en wil je precies weten wat er volgens de nieuwste wettelijke regels bij het vak van drogist komt kijken, dan heb je nu de kans om snel en up-to-date geïnformeerd te worden met het oog op het verlenen van "verantwoorde zorg". Een volledig vernieuwde opleiding tot Assistent-Drogist is nu ondergebracht bij Icademy in de vorm van helder opgezet lesmateriaal rondom ruim 25 online videocolleges. Let op: Na het doen van deze cursus moet je nog wel het officiële vakexamen afleggen. Daarvoor bevelen we je het Drogisterij College aan.


Beschikbaarheid: Op voorraad

105,-

Hier staan wij voor:


100 % garantie, niet tevreden geld terug

Met GRATIS e-book (PDF)

Direct beginnen

Icademy’s ‘Brein-leren’ = de beste online opleidingsmethodiek

GEEN bijkomende kosten

>75.000 tevreden klanten met >250.000 certificaten!

Cursusinformatie
Details

Complete examenvoorbereiding voor assistent-drogisten

De volledig online 'Opleiding Assistent-Drogist' bestaat uit drie hoofdstukken. Het eerste hoofdstuk gaat over communicatie en advisering, het tweede over farmaceutische basiskennis met onder meer aandacht voor de bijsluiter, toedieningsvormen en toedieningswijzen van medicijnen. In het laatste hoofdstuk wordt aan de hand van 20 ZelfzorgAdviesNormen uitgelegd wat je concreet moet weten over advisering van zelfzorgmedicatie bij Aambeien tot en met Wratten, met relevante informatie over fysiologie/anatomie en de aandoeningen waarvoor zelfzorgmedicijnen kunnen worden gebruikt. Elk onderdeel sluit af met een toets. De toetsing aan het eind van het derde hoofdstuk geldt als eindtoets. Rond je die succesvol af, dan het je recht op het certificaat Opleiding Assent-Drogist. Let op: Om je uiteindelijke diploma te halen, moet je daarna nog wel het officiële vakexamen doen!

Duur

De 'Opleiding Assistent-Drogist' duurt ongeveer 5 uur. Wil je het maximale rendement uit je online opleiding halen, gebruik dan de ondersteunende lesmaterialen. Hiermee heb je trainingsmateriaal voor circa 2 weken.

Doelgroep

Iedereen die zich snel en effectief wil voorbereiden op het Vakexamen Assistent-Drogist of die zich in minder dan een dag op de hoogte wil stellen van de nieuwste ontwikkelingen in het drogistenvak. Als je deze online training wilt inzetten binnen de opleiding die je volgt, dan werk je aan de volgende beroepscompetenties (op MBO-niveau): Begeleiden, Aandacht en begrip tonen, Samenwerken en overleggen, Ethisch en integer handelen, Vakdeskundigheid toepassen, Materialen en middelen inzetten, Analyseren, Onderzoeken, Op de behoeften en verwachtingen van de 'klant' richten, Kwaliteit leveren, Instructies en procedures opvolgen, Materialen en middelen inzetten, Analyseren, Onderzoeken, Op de behoeften en verwachtingen van de 'klant' richten, Kwaliteit leveren, Instructies en procedures opvolgen.

Werkplekleren

Deze training is prima geschikt binnen MKB Werkplekleren. Bij MKB Werkplekleren volg je de belangrijkste theorie online, en word je in de praktijk begeleid door een ervaren collega, je mentor. Voor de mentor is een gratis Icademy training beschikbaar.

Lesmaterialen

De cursus ' Opleiding Assistent-Drogist' bestaat uit:

  • VideoColleges
  • E-books
  • Ondersteunend lesmateriaal

Toetsing

De cursus ' Opleiding Assistent-Drogist' wordt afgesloten met een eindtoets. De eindtoets bestaat uit meerkeuzevragen.

Certificaat

Als je slaagt voor de eindtoets, ontvang je per e-mail een gewaarmerkt certificaat.