Cursus Onderhandelen

Cursus Onderhandelen


De ander doet een bod, nét niet helemaal wat jij in gedachten had... En dan...? Wist jij nu maar wat meer over de kunst van het onderhandelen! Het is een kunst waarvoor veel oefening nodig is. Je kunt het dus alleen echt in de praktijk leren. Maar een online training zoals deze kan alvast wel je ogen openen voor de belangrijkste principes en uitgangspunten, bijvoorbeeld dat je eigenlijk nooit moet ingaan op een eerste bod.


Beschikbaarheid: Op voorraad

85,-

Hier staan wij voor:


100 % garantie, niet tevreden geld terug

Met GRATIS e-book (PDF)

Direct beginnen

Icademy’s ‘Brein-leren’ = de beste online opleidingsmethodiek

GEEN bijkomende kosten

>75.000 tevreden klanten met >250.000 certificaten!

Cursusinformatie
Details

Concreet opgezette training voor op het werk en thuis

Met de e-learning 'Onderhandelen' krijg je een deskundige en zakelijke inleiding in de verschillende strategieën en tactieken waaruit je kunt kiezen. Tal van praktijkvoorbeelden passeren de revue. Grenzen en mogelijkheden worden verkend, terwijl je leert omgaan met begrippen als de machtsfactor, manipulatie en het weerstandspunt in de onderhandeling. En..., je gaat ook ontdekken dat doeltreffend leren onderhandelen niet alleen belangrijk is in het zakenleven of bijvoorbeeld voor het kopen van een huis. Ook in privé-relaties en bij collegiale contacten op de werkvloer doen zich dagelijks veel situaties voor waarin jouw onderhandelingsvaardigheden prima van pas zullen komen. De lesstof is verdeeld over twee modules.

Duur

De e-learning 'Onderhandelen' duurt ongeveer 60 minuten. Wil je het maximale rendement uit je online training halen, gebruik dan de ondersteunende lesmaterialen. Hiermee heb je trainingsmateriaal voor circa 1 maand.

Doelgroep

Deze e-learning is geschikt voor ondernemers, startende onderhandelaars, huizenkopers(!), ZZP'ers en mensen die meer willen halen uit onderhandelingssituaties in hun privéleven. Als je deze online training wilt inzetten binnen de opleiding die je volgt, dan werk je aan de volgende beroepscompetenties (op MBO-niveau): Ethisch en integer handelen, Overtuigen en beïnvloeden, Omgaan met verandering en aanpassen, Met druk en tegenslag omgaan, Gedrevenheid en ambitie tonen, Ondernemend en commercieel handelen.

Werkplekleren

Deze training is prima geschikt binnen MKB Werkplekleren. Bij MKB Werkplekleren volg je de belangrijkste theorie online, en word je in de praktijk begeleid door een ervaren collega, je mentor. Voor de mentor is een gratis Icademy training beschikbaar.

Lesmaterialen

De cursus ' Onderhandelen' bestaat uit:

  • Tools voor Persoonlijk Ontwikkelingsplan (POP)
  • Invulformulieren
  • Oefenopdrachten
  • Evaluatiedocument
  • VideoColleges
  • E-books
  • Stappenplan
  • Leerjournaal
  • Samenvatting
  • Aanbevolen aanpak

Toetsing

De cursus ' Onderhandelen' wordt afgesloten met een eindtoets. De eindtoets bestaat uit meerkeuzevragen.

Certificaat

Als je slaagt voor de eindtoets, ontvang je per e-mail een gewaarmerkt certificaat.