Cursus Omgaan met borstkanker

Cursus Omgaan met borstkanker


Eén op de acht vrouwen krijgt er zelf direct mee te maken. En een nog veel hoger percentage ervaart de nare gevolgen van borstkanker in de directe omgeving. Het is een kwaal die veel vragen oproept en waarover veel onzin wordt verteld. In deze e-learning leer je op een overzichtelijke manier de dingen die je echt moet weten over een kwaadaardige tumor aan de borst. Geen vrolijk onderwerp, maar wel de moeite waard om op tijd kennis van te nemen.


Beschikbaarheid: Op voorraad

55,-

Hier staan wij voor:


100 % garantie, niet tevreden geld terug

Met GRATIS e-book (PDF)

Direct beginnen

Icademy’s ‘Brein-leren’ = de beste online opleidingsmethodiek

GEEN bijkomende kosten

>75.000 tevreden klanten met >250.000 certificaten!

Cursusinformatie
Details

Nuchtere en deskundige uitleg over een veelvoorkomende kwaal

Via de e-learning 'Omgaan met borstkanker' maak je kennis met de voornaamste zaken die verband houden met borstkanker. Van zelfonderzoek, via diagnose tot en met de verschillende vormen van behandeling en de geestelijke verwerking van borstkanker. Dit alles komt in deze online training aan bod in een samenhangend en overzichtelijk geheel. De lesstof wordt afgewisseld met episodes van een uit het leven gegrepen verhaal, het verhaal van Paulien. We geven ook kort aandacht aan de kwaal zoals die zich voordoet bij mannen.

Duur

De e-learning 'Omgaan met borstkanker' duurt ongeveer 70 minuten. Wil je het maximale rendement uit je online training halen, gebruik dan de ondersteunende lesmaterialen. Hiermee heb je lesmateriaal voor circa 1 week studie in handen.

Doelgroep

Deze e-learning is bestemd voor mensen die behoefte hebben aan en belang hebben bij een rustige en nuchtere benadering van een akelige en vaak diep ingrijpende aandoening. Als je deze online training wilt inzetten binnen de opleiding die je volgt, dan werk je aan de volgende beroepscompetenties (op MBO-niveau): Begeleiden, Aandacht en begrip tonen, Ethisch en integer handelen, Analyseren, Onderzoeken, Omgaan met verandering en aanpassen, Met druk en tegenslag omgaan.

Lesmaterialen

De cursus ' Omgaan met borstkanker' bestaat uit:

  • VideoCollege (56 minuten)
  • E-books
  • Handleiding zelfonderzoek
  • Behandelingsmogelijkheden borstkanker
  • Aanbevolen aanpak
  • Samenvattingen

Toetsing

De cursus ' Omgaan met borstkanker' wordt afgesloten met een eindtoets. De eindtoets bestaat uit meerkeuzevragen.

Certificaat

Als je slaagt voor de eindtoets, ontvang je per e-mail een gewaarmerkt certificaat.