Cursus Offerte maken

Cursus Offerte maken


Je weet heel goed wat jouw onderneming in huis heeft. Je weet prima aan wat voor klanten je je producten of diensten wilt verkopen. Je hebt ook al wel eens wat gehoord over het maken van een offerte. Maar hoe dat precies moet en aan welke eisen een goede offerte moet voldoen? Geen idee? Dan is het vast en zeker tijd om op een overzichtelijke manier te leren wat er komt kijken bij het maken van een professionele offerte. Niet te veel, ook niet te weinig, maar gewoon praktisch en doelgericht.


Beschikbaarheid: Op voorraad

55,-

Hier staan wij voor:


100 % garantie, niet tevreden geld terug

Met GRATIS e-book (PDF)

Direct beginnen

Icademy’s ‘Brein-leren’ = de beste online opleidingsmethodiek

GEEN bijkomende kosten

>75.000 tevreden klanten met >250.000 certificaten!

Cursusinformatie
Details

Na prettig klantgericht contact een commerciële en effectieve offerte schrijven.

In de e-learning 'Offerte maken' maak je in zeer korte tijd grondig kennis met alle hoofdzaken van het gericht aanbieden van je diensten of producten. In deze online training kijken we naar de soorten offertes, de diverse succesfactoren waar je mee moet rekenen bij het maken van een offerte, het indelen (structureren) en ten slotte het opstellen van de offerte zelf. De e-learning wordt afgesloten met een op de praktijk gerichte toets.

Duur

De e-learning 'Offerte maken' duurt ongeveer 45 minuten. Wil je het maximale rendement uit je online training halen, gebruik dan de ondersteunende lesmaterialen. Hiermee heb je trainingsmateriaal voor circa 2 weken.

Doelgroep

Deze e-learning is geschikt voor ondernemers in het MKB, ZZP-ers en anderen die regelmatig gevraagd worden hun producten of diensten op een krachtige en overtuigende manier aan te bieden. Als je deze online training wilt inzetten binnen de opleiding die je volgt, dan werk je aan de volgende beroepscompetenties (op MBO-niveau): Presenteren, Formuleren en rapporteren, Analyseren, Op de behoeften en verwachtingen van de 'klant' richten, Ondernemend en commercieel handelen.

Lesmaterialen

De cursus ' Offerte maken' bestaat uit:

  • VideoCollege (30 minuten)
  • E-Book
  • Begrippenlijst
  • Tools voor Persoonlijk Ontwikkelingsplan (POP)
  • Leerjournaal
  • Samenvatting
  • Model offerte
  • Offerte-opties per soort
  • Aanbevolen aanpak

Toetsing

De cursus ' Offerte maken' wordt afgesloten met een eindtoets. De eindtoets bestaat uit meerkeuzevragen.

Certificaat

Als je slaagt voor de eindtoets, ontvang je per e-mail een gewaarmerkt certificaat.