Cursus Nederlands - wat of dat

Cursus Nederlands - wat of dat


Moet het nu 'dat' zijn, of 'die' of misschien 'wat' of 'wie'? Je hebt al een voorsprong als deze vraag bij je opkomt, want dan heb je er blijkbaar vroeger iets over geleerd. En misschien ben je dan wel toe aan een korte, krachtige opfrisronde. In de serie 'Valkuilen in het Nederlands' is nu ook de online training beschikbaar die je snel de regels over 'wat of dat' uitlegt, compleet met een pakket oefenmateriaal waardoor je het nooit meer vergeet.


Beschikbaarheid: Op voorraad

45,-

Hier staan wij voor:


100 % garantie, niet tevreden geld terug

Met GRATIS e-book (PDF)

Direct beginnen

Icademy’s ‘Brein-leren’ = de beste online opleidingsmethodiek

GEEN bijkomende kosten

>75.000 tevreden klanten met >250.000 certificaten!

Cursusinformatie
Details

Verbeter jouw Nederlandse taalvaardigheid

De e-learning 'Nederlands - wat of dat' biedt eerst heldere uitleg over de functie van het betrekkelijk voornaamwoord in betrekkelijke bijzinnen. Vervolgens wordt het gebruik van de verschillende functies van het betrekkelijk voornaamwoord en de bijbehorende vormen daarvan besproken. Net als bij alle andere titels over de Nederlandse taal is ook deze online training voorzien van uitgebreid oefenmateriaal.

Duur

De e-learning 'Nederlands - wat of dat' duurt ongeveer 30 minuten. Wil je het maximale rendement uit je online training halen, gebruik dan de ondersteunende lesmaterialen. Hiermee heb je trainingsmateriaal voor circa 1 week.

Doelgroep

Deze e-learning is geschikt voor iedereen die één van de belangrijkste valkuilen bij het gebruik van de Nederlandse taal wil omzeilen. Als je deze online training wilt inzetten binnen de opleiding die je volgt, dan werk je aan de volgende beroepscompetenties (op MBO-niveau): Formuleren en rapporteren, Leren, Instructies en procedures opvolgen.

Lesmaterialen

De cursus ' Nederlands - wat of dat' bestaat uit:

  • VideoCollege (11 minuten)
  • E-Book
  • Tools voor Persoonlijk Ontwikkelingsplan (POP)
  • Samenvatting
  • Controleblad
  • Werkblad
  • Aanbevolen aanpak

Toetsing

De cursus ' Nederlands - wat of dat' wordt afgesloten met een eindtoets. De eindtoets bestaat uit meerkeuzevragen.

Certificaat

Als je slaagt voor de eindtoets, ontvang je per e-mail een gewaarmerkt certificaat.