Cursus Nederlands - 't kofschip voor gevorderden

Cursus Nederlands - 't kofschip voor gevorderden


Een vaag bekend verschijnsel uit de vroegste schooljaren? Of misschien nog nooit van gehoord? 't Kofschip gaat over de regels voor het vervoegen van het werkwoord in de Nederlandse taal, en hoe je veelvoorkomende fouten bij de vervoeging kunt voorkomen. Geen overbodige luxe, tenminste als je verzorgd gebruik van je eigen (schrijf)taal belangrijk vindt!


Beschikbaarheid: Op voorraad

45,-

Hier staan wij voor:


100 % garantie, niet tevreden geld terug

Met GRATIS e-book (PDF)

Direct beginnen

Icademy’s ‘Brein-leren’ = de beste online opleidingsmethodiek

GEEN bijkomende kosten

>75.000 tevreden klanten met >250.000 certificaten!

Cursusinformatie
Details

Verbeter jouw Nederlandse taalvaardigheid

De online training ''t Kofschip voor gevorderden' gaat in op de vervoeging van het Nederlandse werkwoord en behandelt de meest veelvoorkomende fouten bij deze vervoeging. Daarbij moet je vooral denken aan fouten met d, t en dt. Eerst komen de algemene regels voor werkwoordsvervoeging aan bod. Vervolgens worden de uitzonderingen op deze regels besproken. Daarbij wordt bijzondere aandacht besteed aan de kenmerken van de werkwoordstam. Alle besproken kwesties in deze e-learning worden direct gevolgd door een serie praktijkoefeningen, aan de hand waarvan je meteen kunt controleren of je de lesstof begrepen hebt.

Duur

De e-learning ''t Kofschip voor gevorderden' duurt ongeveer 40 minuten. Wil je het maximale rendement uit je online training halen, gebruik dan de ondersteunende lesmaterialen. Hiermee heb je trainingsmateriaal voor circa 1 week.

Doelgroep

Deze e-learning is geschikt voor iedereen die één van de belangrijkste valkuilen bij het gebruik van de Nederlandse taal wil omzeilen. Als je deze online training wilt inzetten binnen de opleiding die je volgt, dan werk je aan de volgende beroepscompetenties (op MBO-niveau): Formuleren en rapporteren, Leren, Instructies en procedures opvolgen.

Lesmaterialen

De cursus ' Nederlands - 't kofschip voor gevorderden' bestaat uit:

  • VideoCollege (26 minuten)
  • E-Book
  • Tools voor Persoonlijk Ontwikkelingsplan (POP)
  • Controleblad
  • Werkblad
  • Leerjournaal
  • Samenvatting
  • Instructie voltooid deelwoord
  • Aanbevolen aanpak

Toetsing

De cursus ' Nederlands - 't kofschip voor gevorderden' wordt afgesloten met een eindtoets. De eindtoets bestaat uit meerkeuzevragen.

Certificaat

Als je slaagt voor de eindtoets, ontvang je per e-mail een gewaarmerkt certificaat.