Cursus Nederlands - komma's, punten en accenten

Cursus Nederlands - komma's, punten en accenten


Het Nederlands kent naast punten en komma's heel wat soorten leestekens die elk hun eigen gebruiksregels hebben. Als het goed is, heb je die op school allemaal geleerd, maar misschien heb je gemerkt dat ze een beetje zijn weggezakt. Het kan ook zijn dat je ze nooit echt onder de knie hebt gehad. Wanneer moet je een woord of zinsdeel tussen haakjes zetten? En wanneer gebruik je precies uitroeptekens, aanhalingstekens of gedachtestreepjes? Als je dit echt wilt weten, dan is deze e-learning precies wat je zoekt.


Beschikbaarheid: Op voorraad

45,-

Hier staan wij voor:


100 % garantie, niet tevreden geld terug

Met GRATIS e-book (PDF)

Direct beginnen

Icademy’s ‘Brein-leren’ = de beste online opleidingsmethodiek

GEEN bijkomende kosten

>75.000 tevreden klanten met >250.000 certificaten!

Cursusinformatie
Details

Verbeter jouw Nederlandse taalvaardigheid

De e-learning 'Komma's, punten en accenten' in de Icademy serie Valkuilen in het Nederlands leert je het juiste gebruik van de verschillende soorten leestekens en de zogenaamde diakritische tekens die meestal worden gebruikt als accenttekens. Alle gangbare leestekens in onze taal worden op een praktische manier gepresenteerd. Deze online training biedt naaste een duidelijke uiteenzetting over de 'theorie' zeer veel ruimte voor oefenen.

Duur

De e-learning ''Als' of 'dan'' duurt ongeveer 55 minuten. Wil je het maximale rendement uit je online training halen, gebruik dan de ondersteunende lesmaterialen. Hiermee heb je trainingsmateriaal voor circa 1 week.

Doelgroep

Deze e-learning is geschikt voor iedereen die één van de belangrijkste valkuilen bij het gebruik van de Nederlandse taal wil omzeilen. Als je deze online training wilt inzetten binnen de opleiding die je volgt, dan werk je aan de volgende beroepscompetenties (op MBO-niveau): Formuleren en rapporteren, Leren, Instructies en procedures opvolgen.

Lesmaterialen

De cursus ' Nederlands - komma's, punten en accenten' bestaat uit:

  • VideoCollege (41 minuten)
  • E-Book
  • Tools voor Persoonlijk Ontwikkelingsplan (POP)
  • Controleblad
  • Werkblad
  • Leerjournaal
  • Oefenopdrachten en controlebladen
  • Samenvatting
  • Top 100 moeilijke woorden
  • Aanbevolen aanpak

Toetsing

De cursus ' Nederlands - komma's, punten en accenten' wordt afgesloten met een eindtoets. De eindtoets bestaat uit meerkeuzevragen.

Certificaat

Als je slaagt voor de eindtoets, ontvang je per e-mail een gewaarmerkt certificaat.