Cursus Lekker eten, gezond en fit blijven

Cursus Lekker eten, gezond en fit blijven


Links en rechts verschijnen artikelen en blogs over gezond eten. Via reclame word je gebombardeerd met allerlei informatie die nauwelijks te controleren is. Vaak gaat het daarbij bovendien om kleine stukjes informatie zonder enige onderlinge samenhang. Jij hebt behoefte aan een duidelijk overzicht van de voornaamste dingen die komen kijken bij het onderwerp gezond eten. Misschien wil je voor je werk, bijvoorbeeld als medewerker in de levensmiddelenbranche, meer weten over wat je aan klanten kunt adviseren. Dan is de e-learning 'Lekker eten, gezond en fit blijven!' precies wat jij zoekt. In een half uur krijg je precies te horen en te zien wat jij moet weten.


Beschikbaarheid: Op voorraad

55,-

Hier staan wij voor:


100 % garantie, niet tevreden geld terug

Met GRATIS e-book (PDF)

Direct beginnen

Icademy’s ‘Brein-leren’ = de beste online opleidingsmethodiek

GEEN bijkomende kosten

>75.000 tevreden klanten met >250.000 certificaten!

Cursusinformatie
Details

Nuchtere en overzichtelijk gepresenteerde informatie over de balans tussen gezondheid en genieten van het leven

De e-learning 'Lekker eten, gezond en fit blijven!'- over voedingen en gezondheid geeft je eerst uitleg over wat nutriënten zijn en bespreekt vervolgens de voornaamste aspecten van een gezond lichaamsgewicht. Daarna komen de voornaamste voedingsstoffen aan bod (vetten, zout, groente en fruit, vis, vezels). Een apart hoofdstuk is gewijd aan voorlichtingsinstrumenten, inclusief een compleet overzicht van de 'Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheden' (ADH) van vitaminen, mineralen en sporenelementen. Ook komt aan de hand van praktische voorbeelden de beroemde 'Schijf van Vijf' aan bod.

Duur

De e-learning 'Lekker eten, gezond en fit blijven!' duurt ongeveer 45 minuten. Wil je het maximale rendement uit je online training halen, gebruik dan de ondersteunende lesmaterialen. Hiermee heb je trainingsmateriaal voor circa 4 uren.

Doelgroep

Deze e-learning is geschikt voor iedereen die privé of voor zijn of haar werk belangstelling heeft voor een bondig overzicht van de belangrijkste zaken over voeding gezondheid. Als je deze online training wilt inzetten binnen de opleiding die je volgt, dan werk je aan de volgende beroepscompetenties (op MBO-niveau): Vakdeskundigheid toepassen, Leren, Kwaliteit leveren.

Lesmaterialen

De cursus ' Lekker eten, gezond en fit blijven' bestaat uit:

  • VideoCollege (30 minuten)
  • E-Book
  • Samenvatting
  • ADH voor nutriënten
  • Overzicht VMS

Toetsing

De cursus ' Lekker eten, gezond en fit blijven' wordt afgesloten met een eindtoets. De eindtoets bestaat uit meerkeuzevragen.

Certificaat

Als je slaagt voor de eindtoets, ontvang je per e-mail een gewaarmerkt certificaat.

All you can learn

De Cursus Lekker eten, gezond en fit blijven is ook beschikbaar in het Icademy All you can learn abonnement.


All you can learn omdat:

Onderzoek bij onze cursisten toont aan dat er veel behoefte is om, tegen lage kosten, veel meer over een onderwerp te leren.
De Cursus Lekker eten, gezond en fit blijven en alle andere 260 Icademy trainingen zijn zonder extra kosten te volgen.

Alle trainingen nu met GRATIS PDF e-book! Bekijk het overzicht van alle trainingen.


All you can learn van Icademy , leer meer, betaal minder.


Meer informatie of bestel direct.