Cursus Kosten berekenen en besparen

Cursus Kosten berekenen en besparen


Elke onderneming streeft naar inkomsten en omzet, maar elke onderneming moet ook kosten maken. Daar zitten diverse kanten aan, zoals je misschien al wel ontdekt hebt. Heb je behoefte aan een deskundige, praktische en niet al te ingewikkelde uitleg over de hoofdzaken van het berekenen en besparen van kosten, dan is deze online training vrijwel zeker wat je zoekt.


Beschikbaarheid: Op voorraad

35,-

Hier staan wij voor:


100 % garantie, niet tevreden geld terug

Met GRATIS e-book (PDF)

Direct beginnen

Icademy’s ‘Brein-leren’ = de beste online opleidingsmethodiek

GEEN bijkomende kosten

>75.000 tevreden klanten met >250.000 certificaten!

Cursusinformatie
Details

Neem financieel management in eigen hand en wordt gesprekspartner van uw accountant.

In de e-learning 'Kosten berekenen en besparen' leer je welke soorten kosten je kunt maken als je een onderneming hebt, hoe je die kosten kunt berekenen en hoe je dus kosten kunt besparen. De bespreking is onderverdeeld in drie hoofdstukken die worden gepresenteerd in twee modules. Eerst bekijken we de exploitatiekosten, waaronder personeelskosten, huisvestingskosten, verkoopkosten en overige kosten. Daarna letten we op de constante en variabele kosten, inclusief de manier waarop je deze berekent. We sluiten af met directe en indirecte kosten, met aandacht voor begrippen als de primitieve en verfijnde opslagmethode.

Duur

De e-learning 'Kosten berekenen en besparen' duurt ongeveer 60 minuten. Wil je het maximale rendement uit je online training halen, gebruik dan de ondersteunende lesmaterialen. Hiermee heb je trainingsmateriaal voor circa 2 weken.

Doelgroep

Deze e-learning is geschikt voor iedereen die zich op een bedrijfsmatige manier bezighoudt met de berekening en besparing van kosten in het algemeen. Ondernemers die zich snel op de hoogte willen stellen zullen veel aan deze cursus hebben. Als je deze online training wilt inzetten binnen de opleiding die je volgt, dan werk je aan de volgende beroepscompetenties (op MBO-niveau): Materialen en middelen inzetten, Analyseren, Plannen en organiseren, Ondernemend en commercieel handelen.

Werkplekleren

Deze training is prima geschikt binnen MKB Werkplekleren. Bij MKB Werkplekleren volg je de belangrijkste theorie online, en word je in de praktijk begeleid door een ervaren collega, je mentor. Voor de mentor is een gratis Icademy training beschikbaar.

Lesmaterialen

De cursus ' Kosten berekenen en besparen' bestaat uit:

  • VideoCollege (49 minuten)
  • Begrippenlijst
  • Tools voor Persoonlijk Ontwikkelingsplan (POP)
  • E-books
  • Leerjournaal
  • Voorbeeld voorraadkostenberekening
  • Voorbeeld loonberekening
  • Samenvatting
  • Aanbevolen aanpak

Toetsing

De cursus ' Kosten berekenen en besparen' wordt afgesloten met een eindtoets. De eindtoets bestaat uit meerkeuzevragen.

Certificaat

Als je slaagt voor de eindtoets, ontvang je per e-mail een gewaarmerkt certificaat.