Cursus Kassawerkzaamheden

Cursus Kassawerkzaamheden


De kassa is een hoe langer hoe meer centrale plek geworden. In veel gevallen vindt daar het contact met de klant plaats. Om ervoor te zorgen dat dit contact goed verloopt, moet je als verkoopmedewerker volledig vertrouwd zijn met de technische kanten van je functie. Dan kost het je namelijk geen moeite om je aandacht op een goede manier te verdelen tussen het kassawerk en de klant. Zoek je een vlotte manier om de technische kant van het kassawerk op een rij te krijgen? En wil je de kans grijpen om je nieuwe kennis direct toe te passen? Dan is deze online training precies wat je zoekt.


Beschikbaarheid: Op voorraad

35,-

Hier staan wij voor:


100 % garantie, niet tevreden geld terug

Met GRATIS e-book (PDF)

Direct beginnen

Icademy’s ‘Brein-leren’ = de beste online opleidingsmethodiek

GEEN bijkomende kosten

>75.000 tevreden klanten met >250.000 certificaten!

Cursusinformatie
Details

Een technisch totaaloverzicht voor kassamedewerkers

De e-learning 'Kassawerkzaamheden' gaat eerst in op de verschillende soorten afrekensystemen. Daarbij komt het werken met diverse codes ter sprake. Vervolgens worden de verschillende soorten toetsen van de kassa (cijfer-, groepen- en functietoetsen) benoemd en besproken. Daarna besteden we aandacht aan de diverse functies van de kassa, kort samengevat onder de begrippen: bewaren, controleren, informeren, registreren, tellen en beheren, met onder meer aandacht voor managementinformatie, voorraadbeheer en informatie voor de bepaling van de verkoopprijs.

Duur

De e-learning 'Kassawerkzaamheden' duurt ongeveer 35 minuten. Wil je het maximale rendement uit je online training halen, gebruik dan de ondersteunende lesmaterialen. Hiermee heb je trainingsmateriaal voor circa 1 week.

Doelgroep

Deze e-learning is geschikt voor iedereen die betrokken is bij het werken achter de kassa. Als je deze online training wilt inzetten binnen de opleiding die je volgt, dan werk je aan de volgende beroepscompetenties (op MBO-niveau): Materialen en middelen inzetten, Instructies en procedures opvolgen.

Werkplekleren

Deze training is prima geschikt binnen MKB Werkplekleren. Bij MKB Werkplekleren volg je de belangrijkste theorie online, en word je in de praktijk begeleid door een ervaren collega, je mentor. Voor de mentor is een gratis Icademy training beschikbaar.

Lesmaterialen

De cursus ' Kassawerkzaamheden' bestaat uit:

  • VideoCollege (18 minuten)
  • E-Book
  • Begrippenlijst
  • Tools voor Persoonlijk Ontwikkelingsplan (POP)
  • Praktijkopdrachten
  • Leerjournaal
  • Checklist afrekenpunt
  • Samenvatting
  • Aanbevolen aanpak

Toetsing

De cursus ' Kassawerkzaamheden' wordt afgesloten met een eindtoets. De eindtoets bestaat uit meerkeuzevragen.

Certificaat

Als je slaagt voor de eindtoets, ontvang je per e-mail een gewaarmerkt certificaat.