Cursus Kassacheck alcohol en tabak

Cursus Kassacheck alcohol en tabak


De regelgeving over de verkoop van alcoholhoudende dranken en tabakswaren wordt de laatste tientallen jaren telkens flink uitgebreid en aangepast. In bedrijven die deze producten verkopen is nu een kassacheck verplicht waarbij gelet moet worden op verschillende zaken. De voornaamste punten van de recente regelgeving wordt in deze training kort en bondig aan jou gepresenteerd. Wil je alles nog eens goed op een rijtje hebben, dan kan deze compacte online training je verder helpen...


Beschikbaarheid: Op voorraad

35,-

Hier staan wij voor:


100 % garantie, niet tevreden geld terug

Met GRATIS e-book (PDF)

Direct beginnen

Icademy’s ‘Brein-leren’ = de beste online opleidingsmethodiek

GEEN bijkomende kosten

>75.000 tevreden klanten met >250.000 certificaten!

Cursusinformatie
Details

Praktische training op hoofdpunten met het oog op sociale hygiëne

De e-learning 'Kassacheck alcohol en tabak' gaat niet alleen kort in op de wet- en regelgeving. In de lesstof krijg je aan de hand van duidelijk gepresenteerde praktijksituaties ook uitgelegd wat er van jou als verkoper verwacht mag worden in jouw contact met de klant. In het toetsmateriaal zijn de meest voorkomende vraagstukken in verband met het verkopen van alcohol en tabak opgenomen.

Duur

De e-learning 'Kassacheck alcohol en tabak' duurt ongeveer 20 minuten. Wil je het maximale rendement uit je online training halen, gebruik dan de ondersteunende lesmaterialen. Hiermee heb je trainingsmateriaal voor circa 1 uur.

Doelgroep

Deze e-learning is geschikt voor verkopers, verkoopmedewerkers. Als je deze cursus wilt inzetten voor de opleiding die je doet, dan werk je aan de beroepscompetentie Instructies en procedures opvolgen (op MBO-niveau).

Lesmaterialen

De cursus ' Kassacheck alcohol en tabak' bestaat uit:

  • VideoCollege (8 minuten)
  • E-Book
  • Samenvatting

Toetsing

De cursus ' Kassacheck alcohol en tabak' wordt afgesloten met een eindtoets. De eindtoets bestaat uit meerkeuzevragen.

Certificaat

Als je slaagt voor de eindtoets, ontvang je per e-mail een gewaarmerkt certificaat.