Cursus Kassa opmaken

Cursus Kassa opmaken


Als je kassawerkzaamheden verricht, ben je eigenlijk voortdurend bezig met geld van anderen: van de winkel en van de klanten. Dat vraagt om een verantwoordelijke kijk op je werk. Eén van de belangrijke kanten van dat werk is het opmaken van de kassa. Hiervoor gelden bepaalde regels en bestaan bruikbare aanwijzingen. Deze compacte online training leert je in minder dan geen tijd de voornaamste dingen die je op dit vlak moet weten.


Beschikbaarheid: Op voorraad

35,-

Hier staan wij voor:


100 % garantie, niet tevreden geld terug

Met GRATIS e-book (PDF)

Direct beginnen

Icademy’s ‘Brein-leren’ = de beste online opleidingsmethodiek

GEEN bijkomende kosten

>75.000 tevreden klanten met >250.000 certificaten!

Cursusinformatie
Details

Voor ondernemer, verkoper, winkelpersoneel en kassamedewerker in detailhandel en retail.

De e-learning 'Kassa opmaken' besteedt na een korte inleiding eerst aandacht aan het afromen van kasgeld. Volgend op uitleg over het berekenen van de omzet, komt het verzamelen van de (diverse soorten) bonnen aan de orde. Verder staan we stil bij het bepalen van de hoeveelheid geld en het aantal klanten, de kassadagstaat en het opmaken van de computerkassa.

Duur

De e-learning 'Kassa opmaken' duurt ongeveer 25 minuten. Wil je het maximale rendement uit je online training halen, gebruik dan de ondersteunende lesmaterialen. Hiermee heb je trainingsmateriaal voor circa 3,5 uur.

Doelgroep

Deze e-learning is geschikt voor iedereen die zelf actief betrokken is bij het werken aan een kassa. Als je deze online training wilt inzetten binnen de opleiding die je volgt, dan werk je aan de volgende beroepscompetenties (op MBO-niveau): Samenwerken en overleggen, Materialen en middelen inzetten, Instructies en procedures opvolgen.

Werkplekleren

Deze training is prima geschikt binnen MKB Werkplekleren. Bij MKB Werkplekleren volg je de belangrijkste theorie online, en word je in de praktijk begeleid door een ervaren collega, je mentor. Voor de mentor is een gratis Icademy training beschikbaar.

Lesmaterialen

De cursus ' Kassa opmaken' bestaat uit:

  • VideoCollege (9 minuten)
  • E-Book
  • Begrippenlijst
  • Tools voor Persoonlijk Ontwikkelingsplan (POP)
  • Samenvatting
  • Praktijkopdrachten
  • Leerjournaal
  • Tips - overzicht
  • Aanbevolen aanpak

Toetsing

De cursus ' Kassa opmaken' wordt afgesloten met een eindtoets. De eindtoets bestaat uit meerkeuzevragen.

Certificaat

Als je slaagt voor de eindtoets, ontvang je per e-mail een gewaarmerkt certificaat.