Cursus Je bedrijf verkopen

Cursus Je bedrijf verkopen


Vijf, tien, twintig jaar of misschien nog langer geleden kon je je er niets bij voorstellen: jouw bedrijf aan een ander overlaten! Maar de laatste tijd komt die gedachte net iets te vaak bij je boven... Als je met dat idee verder wilt komen, en je overweegt ingrijpende keuzes te maken, dan is deze e-learning een goed instrument voor een gedegen en deskundige oriëntatie.


Beschikbaarheid: Op voorraad

35,-

Hier staan wij voor:


100 % garantie, niet tevreden geld terug

Met GRATIS e-book (PDF)

Direct beginnen

Icademy’s ‘Brein-leren’ = de beste online opleidingsmethodiek

GEEN bijkomende kosten

>75.000 tevreden klanten met >250.000 certificaten!

Cursusinformatie
Details

Bedrijfsovername voor DGA en zelfstandig ondernemer.

In de e-learning 'Je bedrijf verkopen' krijg je kort en bondig uitleg over de voornaamste dingen waarop je al in een vroeg stadium moet letten bij het verkoopklaar maken van je bedrijf en bij de verkoop zelf. Deze online training besteedt aandacht aan de emotionele tot en met de fiscale aspecten van het verkopen van een bedrijf. Ook komt een slimme benadering van externe adviseurs en de voorbereiding op de 'time after' aan bod in deze heldere e-learning.

Duur

De e-learning 'Je bedrijf verkopen' duurt ongeveer 50 minuten. Wil je het maximale rendement uit je online training halen, gebruik dan de ondersteunende lesmaterialen. Hiermee heb je trainingsmateriaal voor circa 2 weken.

Doelgroep

Deze e-learning is geschikt voor ondernemers, ZZP-ers, mensen die aan hun pensioen toe zijn of anderen die serieus overwegen hun bedrijf te verkopen, maar ook voor personen die vanuit hun werksituatie betrokken zijn bij de overname van bedrijven. Als je deze online training wilt inzetten binnen de opleiding die je volgt, dan werk je aan de volgende beroepscompetenties (op MBO-niveau): Beslissen en activiteiten initiëren, Samenwerken en overleggen, Analyseren, Plannen en organiseren, Ondernemend en commercieel handelen.

Lesmaterialen

De cursus ' Je bedrijf verkopen' bestaat uit:

  • VideoCollege (33 minuten)
  • E-Book
  • Tools voor Persoonlijk Ontwikkelingsplan (POP)
  • Samenvatting
  • Aanbevolen aanpak
  • Checklist intentieverklaring
  • Vragenlijst verkoopplan

Toetsing

De cursus ' Je bedrijf verkopen' wordt afgesloten met een eindtoets. De eindtoets bestaat uit meerkeuzevragen.

Certificaat

Als je slaagt voor de eindtoets, ontvang je per e-mail een gewaarmerkt certificaat.