Cursus Islam, religie van Mohammed

Cursus Islam, religie van Mohammed


De Islam is veelbesproken. Geen journaal gaat voorbij of de naam van deze wereldreligie komt langs. Wil je de hoofdzaken van de godsdienst van Mohammed eens goed op een rijtje gezet zien? Of ben je gewoon nieuwsgierig naar de dingen waardoor het geloof van een groeiend aantal landgenoten geïnspireerd wordt? Dan zul je van deze compacte e-learning zeker nut ondervinden.


Beschikbaarheid: Op voorraad

35,-

Hier staan wij voor:


100 % garantie, niet tevreden geld terug

Met GRATIS e-book (PDF)

Direct beginnen

Icademy’s ‘Brein-leren’ = de beste online opleidingsmethodiek

GEEN bijkomende kosten

>75.000 tevreden klanten met >250.000 certificaten!

Cursusinformatie
Details

Achtergrondinformatie en geschiedenis over deze wereldgodsdienst.

In de e-learning 'Islam, religie van Mohammed', leer je over de hoofdaspecten van een belangrijke en veelkleurige godsdienst met een rijke geschiedenis. Je maakt kort kennis met het verhaal van de profeet Mohammed, de oorsprong en verspreiding van de Islam, maar ook met de voornaamste punten van het geloof van de Moslims. De online training 'Islam, religie van Mohammed' helpt jou om zinvol mee te kunnen praten over één van de grootste nieuwsitems van onze tijd.

Duur

De e-learning 'Islam, religie van Mohammed' duurt ongeveer 35 minuten. Wil je het maximale rendement uit je online training halen, gebruik dan de ondersteunende lesmaterialen. Hiermee heb je trainingsmateriaal voor circa 2 uur.

Doelgroep

Deze e-learning is geschikt voor iedereen die met de Islam of Moslims te maken krijgt, journaalkijkers en andere geïnteresseerden. Als je deze online training wilt inzetten binnen de opleiding die je volgt, dan werk je aan de volgende beroepscompetenties (op MBO-niveau): Aandacht en begrip tonen, Leren.

Lesmaterialen

De cursus ' Islam, religie van Mohammed' bestaat uit:

  • VideoCollege (18 minuten)
  • E-Book
  • Samenvatting
  • Overzicht vijf zuilen
  • Reflectieformulier

Toetsing

De cursus ' Islam, religie van Mohammed' wordt afgesloten met een eindtoets. De eindtoets bestaat uit meerkeuzevragen.

Certificaat

Als je slaagt voor de eindtoets, ontvang je per e-mail een gewaarmerkt certificaat.