Cursus Introductiecursus ondernemingsraad

Cursus Introductiecursus ondernemingsraad


Ben je recent lid van de ondernemingsraad geworden of overweeg je zoiets te gaan doen? Of loop je al een poosje mee en je hebt behoefte aan een opfriscursus zodat je de voornaamste dingen van het OR-werk weer netjes op een rijtje kunt krijgen? Dan is deze praktische en doelgerichte online introductiecursus precies wat jij nodig hebt.


Beschikbaarheid: Op voorraad

35,-

Hier staan wij voor:


100 % garantie, niet tevreden geld terug

Met GRATIS e-book (PDF)

Direct beginnen

Icademy’s ‘Brein-leren’ = de beste online opleidingsmethodiek

GEEN bijkomende kosten

>75.000 tevreden klanten met >250.000 certificaten!

Cursusinformatie
Details

Alles wat je al beginnend OR-lid moet weten

De online 'Introductiecursus Ondernemingsraad' gaat eerst kort in op de vraag waar een OR precies voor staat en wat de belangrijkste aspecten van medezeggenschap zijn. Deze e-lerning maakt je verder vertrouwd met de hoofdlijnen van de wet op de ondernemingsraden en laat je kennis maken met de diverse rechten die en OR heeft in de relatie tot de ondernemer van het bedrijf waar de OR functioneert: adviesrecht, instemmingsrecht, initiatiefrecht en recht op informatie. Natuurlijk komen ook de plichten van de ondernemingsraad aan bod. Bijzondere aandacht wordt gegeven aan de manier van communiceren (met de achterban) en de plicht tot geheimhouding. Deze online training maakt deel uit van een bredere leergang voor leden van ondernemingsraden.

Duur

De online 'Introductiecursus Ondernemingsraad' duurt ongeveer 20 minuten. Wil je het maximale rendement uit je online training halen, gebruik dan de ondersteunende lesmaterialen. Hiermee heb je trainingsmateriaal voor circa 1 week.

Doelgroep

Deze e-learning is geschikt voor iedereen die een taak of functie heeft binnen het proces van medezeggenschap in de organisatie. Als je deze online training wilt inzetten binnen de opleiding die je volgt, dan werk je aan de volgende beroepscompetenties (op MBO-niveau): Beslissen en activiteiten initiëren, Aansturen, Samenwerken en overleggen, Relaties bouwen en netwerken, Instructies en procedures opvolgen, Bedrijfsmatig handelen.

Werkplekleren

Deze training is prima geschikt binnen MKB Werkplekleren. Bij MKB Werkplekleren volg je de belangrijkste theorie online, en word je in de praktijk begeleid door een ervaren collega, je mentor. Voor de mentor is een gratis Icademy training beschikbaar.

Lesmaterialen

De cursus ' Introductiecursus ondernemingsraad' bestaat uit:

  • VideoCollege (9 minuten)
  • E-Book
  • Tools voor Persoonlijk Ontwikkelingsplan (POP)
  • Samenvatting
  • Checklist
  • Leerjournaal

Toetsing

De cursus ' Introductiecursus ondernemingsraad' wordt afgesloten met een eindtoets. De eindtoets bestaat uit meerkeuzevragen.

Certificaat

Als je slaagt voor de eindtoets, ontvang je per e-mail een gewaarmerkt certificaat.

All you can learn

De Cursus Introductiecursus ondernemingsraad is ook beschikbaar in het Icademy All you can learn abonnement.


All you can learn omdat:

Onderzoek bij onze cursisten toont aan dat er veel behoefte is om, tegen lage kosten, veel meer over een onderwerp te leren.
De Cursus Introductiecursus ondernemingsraad en alle andere 260 Icademy trainingen zijn zonder extra kosten te volgen.

Alle trainingen nu met GRATIS PDF e-book! Bekijk het overzicht van alle trainingen.


All you can learn van Icademy , leer meer, betaal minder.


Meer informatie of bestel direct.