Cursus Introductie van een nieuwe medewerker

Cursus Introductie van een nieuwe medewerker


Hoe krijg je je nieuwe medewerker zo snel mogelijk op zijn of haar plek? Een slim inwerktraject, het liefst onder leiding van een ervaren kracht, is altijd nog het beste. Er zijn heel wat dingen waar je om moet denken. Jij als leidinggevende wilt natuurlijk graag dat de nieuwe medewerker snel weet wat er van hem of haar wordt verwacht. Daarom wil je dat de medewerker goede instructies krijgt en zich snel thuis zal voelen. Als je deze e-learning volgt, vergroot je je kans dat jouw nieuwe medewerkers snel en met voldoende zelfvertrouwen aan de slag kunnen in jouw bedrijf!


Beschikbaarheid: Op voorraad

35,-

Hier staan wij voor:


100 % garantie, niet tevreden geld terug

Met GRATIS e-book (PDF)

Direct beginnen

Icademy’s ‘Brein-leren’ = de beste online opleidingsmethodiek

GEEN bijkomende kosten

>75.000 tevreden klanten met >250.000 certificaten!

Cursusinformatie
Details

Nieuw personeel coachen.

Na het volgen van deze e-learning heb je geleerd wat je de medewerker moet vertellen en bovendien: hoe je dat moet doen. Zo weet de medewerker snel wat er van hem wordt verwacht, zal hij of zij zich sneller thuis voelen en sneller inzetbaar zijn. Deze online training zet al deze dingen voor je op een rij. Ontdek de andere voordelen van deze cursus en start nu! Als je de punten van deze e-learning op de voet volgt, schep je voor jezelf ook de beste voorwaarden om ook later goed contact met je nieuwe medewerker te kunnen onderhouden.

Duur

De e-learning 'Introductie van een nieuwe medewerker' duurt ongeveer 25 minuten. Wil je het maximale rendement uit je online training halen, gebruik dan de ondersteunende lesmaterialen. Hiermee heb je trainingsmateriaal voor circa 1 week.

Doelgroep

Deze e-learning is geschikt voor leidinggevenden of managers in de retail. Als je deze online training wilt inzetten binnen de opleiding die je volgt, dan werk je aan de volgende beroepscompetenties (op MBO-niveau): Aansturen, Begeleiden, Aandacht en begrip tonen, Samenwerken en overleggen.

Lesmaterialen

De cursus ' Introductie van een nieuwe medewerker' bestaat uit:

  • VideoCollege (10 minuten)
  • E-Book
  • Begrippenlijst
  • Praktijkopdrachten
  • Communicatieopdracht
  • Samenvatting
  • Aanbevolen aanpak
  • Tips controle nieuwe medewerker
  • Tips instructie nieuw medewerker

Toetsing

De cursus ' Introductie van een nieuwe medewerker' wordt afgesloten met een eindtoets. De eindtoets bestaat uit meerkeuzevragen.

Certificaat

Als je slaagt voor de eindtoets, ontvang je per e-mail een gewaarmerkt certificaat.