Cursus Instrueren

Cursus Instrueren


Als je leiding geeft binnen een organisatie moet je vaak dingen uitleggen. Daarvoor hoef je niet telkens opnieuw het wiel uit te vinden. Een vaste leidraad voor instructie scheelt je een hoop denkwerk. In de e-learning 'Instrueren' krijg je zo'n leidraad aangereikt. Helder, ontdaan van alle ruis en systematisch. Bovendien biedt deze online training zinvolle aanwijzingen om een instructie voor jezelf en voor je medewerkers zo doeltreffend mogelijk te laten verlopen.


Beschikbaarheid: Op voorraad

35,-

Hier staan wij voor:


100 % garantie, niet tevreden geld terug

Met GRATIS e-book (PDF)

Direct beginnen

Icademy’s ‘Brein-leren’ = de beste online opleidingsmethodiek

GEEN bijkomende kosten

>75.000 tevreden klanten met >250.000 certificaten!

Cursusinformatie
Details

Door coachend leidinggeven.

De e-learning 'Instrueren' geeft eerst uitleg over het doel en de zin van instructie geven binnen een organisatie. Daarna worden de voor- en nadelen van de verschillende instructievormen besproken. Vervolgens krijg je stapsgewijs uitleg over hoe een instructie in grote lijnen verloopt en waar je om moet denken bij het geven ervan.

Duur

De e-learning 'Instrueren' duurt ongeveer 20 minuten. Wil je het maximale rendement uit je online training halen, gebruik dan de ondersteunende lesmaterialen. Hiermee heb je trainingsmateriaal voor circa circa 2,5 uur.

Doelgroep

Deze e-learning is geschikt voor leidinggevenden en verder voor iedereen die binnen een organisatie onder meer als taak heeft instructies te geven aan collega's en/of andere medewerkers. Als je deze online training wilt inzetten binnen de opleiding die je volgt, dan werk je aan de volgende beroepscompetenties (op MBO-niveau): Aansturen, Begeleiden, Instructies en procedures opvolgen.

Werkplekleren

Deze training is prima geschikt binnen MKB Werkplekleren. Bij MKB Werkplekleren volg je de belangrijkste theorie online, en word je in de praktijk begeleid door een ervaren collega, je mentor. Voor de mentor is een gratis Icademy training beschikbaar.

Lesmaterialen

De cursus ' Instrueren' bestaat uit:

  • VideoCollege (20 minuten)
  • E-Book
  • Tools voor Persoonlijk Ontwikkelingsplan (POP)
  • Communicatieopdracht
  • Praktijkopdracht
  • Leerjournaal
  • Samenvatting
  • Aanbevolen aanpak
  • Invulformulier voorbereiding

Toetsing

De cursus ' Instrueren' wordt afgesloten met een eindtoets. De eindtoets bestaat uit meerkeuzevragen.

Certificaat

Als je slaagt voor de eindtoets, ontvang je per e-mail een gewaarmerkt certificaat.