Cursus Instructie verantwoord alcoholgebruik

Cursus Instructie verantwoord alcoholgebruik


Ben jij als vrijwilliger medeverantwoordelijk voor de veiligheid en voor de goede sfeer in de sportkantine of in het verenigingsgebouw? Een grote kans dat je ook iets moet weten over het verantwoord verstrekken van alcoholische dranken. 'Iets' betekent meer dan gemiddeld. Wil je via een mooi kort en overzichtelijk verhaal precies weten wat nodig is over dit onderwerp? Dan is deze online training precies wat jij zoekt.


Beschikbaarheid: Op voorraad

25,-

Hier staan wij voor:


100 % garantie, niet tevreden geld terug

Met GRATIS e-book (PDF)

Direct beginnen

Icademy’s ‘Brein-leren’ = de beste online opleidingsmethodiek

GEEN bijkomende kosten

>75.000 tevreden klanten met >250.000 certificaten!

Cursusinformatie
Details

Als vrijwillger alcohol schenken in de kantine van de sport club: informatie over de Drank- en Horecawet.

De e-learning 'Instructie verantwoord alcoholgebruik' begint met een korte introductie over de algemene eigenschappen van alcoholhoudende dranken en over de effecten van alcohol op het menselijk functioneren. Vervolgens geven we relevante informatie over de Drank- en Horecawet en de Wegenverkeerswet in verband met alcoholconsumptie. Ook worden in deze minicursus enkele hardnekkige fabels over alcoholgebruik ontzenuwd.

Duur

De e-learning 'Instructie verantwoord alcoholgebruik' duurt ongeveer 25 minuten. Wil je het maximale rendement uit je online training halen, gebruik dan de ondersteunende lesmaterialen. Hiermee heb je trainingsmateriaal voor circa 1 uur.

Doelgroep

Deze e-learning is geschikt voor iedereen die betrokken is bij het verstrekken van alcoholhoudende dranken. Als je deze online training wilt inzetten binnen de opleiding die je volgt, dan werk je aan de volgende beroepscompetenties (op MBO-niveau): Instructies en procedures opvolgen, Omgaan met verandering en aanpassen, Met druk en tegenslag omgaan, Bedrijfsmatig handelen.

Lesmaterialen

De cursus ' Instructie verantwoord alcoholgebruik' bestaat uit:

  • VideoCollege (9 minuten)
  • E-Book
  • Samenvatting
  • Overzicht effecten alcoholgebruik

Toetsing

De cursus ' Instructie verantwoord alcoholgebruik' wordt afgesloten met een eindtoets. De eindtoets bestaat uit meerkeuzevragen.

Certificaat

Als je slaagt voor de eindtoets, ontvang je per e-mail een gewaarmerkt certificaat.